RSS

SC//Enligt YR är det lätt bris

05 Maj

men jag skulle vilja hävda att det är halvstorm! Blåser på lika mycket idag. Suck. Men jag har röjt lite på logen och gjort klart för en tur ner till sopcentralen. Tar det nog i morgon när jag har besiktigat bilen, om jag nu får köra 🙂 Skall bli intressant att se om tutan är på humör denna gång. Men den har funkat bra länge nu. Dock brukar ju lagen om alltings jävlighet inträffa när man minst behöver det..

Nåväl, har tvättat och blåst håret på Biggan så hon är ren och fin när hon åker. Fyller ju 91 i morgon så det kan komma folk SOM FÅR PRATA HÖGT 🙂 Ingen hörapparat i sikte så nu lägger jag ner det letandet.

Har ont som skrutt i vänsteraxeln igen, vaknat varje gång jag rullat över på den sidan inatt – vi får se om saker ställer rätt sig när vi får våra flaskor med ASEA till veckan. Vi har varit utan en vecka nu och det börjar komma tillbaka diverse krämpor. Vet inte vad man skall tro men något gör det uppenbarligen. Försvinner det igen när vi börja dricka så får vi väl inse att det gör nytta. Att andra säger att det är rene dreten får stå för dem. Det kommer börja säljas i/till Sverige nu fr o m maj så det blir nog än mer omdebatterat med för/emot. Själv håller jag mig till mitt eget väl och ve och kan inte prata för andra åt nå’t håll. Men kan det hjälpa så är det ju värt att prova åtminstone. Att folk tjänar pengar det kan man ju räkna ut med lilltån. Men allt kostar ju, se bara på Holistic’s produkter med KS och Aloe Vera. Ganska bra förtjänst de har på det per liter.

Nu skall jag organisera utskolade plantor på altanen. Börjar bli lite mycket.

Ha en fin söndag – själv är jag lite vilsen då det är första lediga söndagen på ett bra tag. Ingen dans och ingen Zumba. Känns konstigt 🙂 //L

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 5 maj, 2013 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: