RSS

SC//Väntar på besök

10 Maj

Idag kommer kusinens ex och vår vapensyster L tillsammans med våra gudbarn och S som skall ha sittningar med kunder och då ge healing mm här i morgon. Vi brukar besöka honom när vi är i Västerås men nu kände vi att det vore roligt om de kom hit och nu hittade vi en gemensam helg som passar. Vapensyster I och dotter kommer ikväll och på söndag kommer M från Töreboda och så får vi träffas lite också – perfekt. Härliga människor om kring sig, det mår man bra av ♥

Gårdagens kakbuffé landade på 29 sorters kakor 🙂 Uj vad de åt ha ha. Vi klarade oss från regn fram till de sista 20 min så vi fick fina bilar på utställningen. Roligt med så mycket folk och det blev bra siffror i kassan också så de åt rejält – både kakor och korv 🙂 Greeks var där och sålde jättefina plantor så det fick bli lite tillskott i blomhögen här på altanen 🙂 Vi var väl runt 100 pers in alles så det var en lyckad dag som vi appesut skall återkomma med. Nu är det tradition.

Vi klädde om tre stolar till igår kväll och jag skall ta och montera dem nu, orkade inte igår, det blev x-antal klammer som sköts fast med häftpickadollen och det var en skarv under handtaget så jag var lite lätt skinnflådd på långfingret och knappt att man orkade göra klart. Handskar funkar inte när man skall vika hörn och finlira så det fick bli så. Brukar har monteringshandskar men har inte några hemma som är rena.

Så nu blir det en härlig helg som väntar, ser verkligen fram emot att få träffa alla och prata, skratta och äta gott. Att få healing på det och ha denne mans lugna energier omkring sig, ja man kan inte klaga alls.

Ha en fin fredag!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 10 maj, 2013 i Vardagsinlägg

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: