RSS

SC//Intressanta möten och samtal

11 Maj

har det varit idag. En kund kvar för honom innan det blir kvällen. I morgon är det två bokningar men vi sprider ut dem som det passar. Får äntligen träffa M igen då hon kommer upp för en sittning med Sven och så får vi umgås  under dagen. Inte dumt alls det 🙂

Piffade upp modern lite och så skickade jag iväg henne på klassträff. 60-års- jubiléum för avgångsklass motsvarande årskurs 6. Häftigt, de har haft 10-års intervaller fram tills 50-årsträffen och då konstaterade de att de fick ta det i 5-års cykler istället. 21 st av dryga 30 är i livet och 17 av dessa tackade ja till årets träff. Det tycker jag är rätt suveränt faktiskt, på alla sätt och vis. Roligaste är att de faller in och blir lite tokiga som de var i skolan, ingen prestige eller skryt om vad de gjort/gör var respektive gjort/gör utan di ä som di ä 🙂 Hoppas att det blir många goa skratt även ikväll. Man har ju sett bilderna från andra år och det är stooora smiles på dem 🙂

Solen kom fram och idag var det tjursläpp nere i tjurhagen och hoppas studsan vad ystra de var. Stångdes och skuttade runt och brölade hej vilt. När de ystrat av sig knatade de tillbaka till hänget – knäppgökar 🙂 Så nu ä dä sommar på G och ordningen återställd. Det är rofyllt att sitta och titta på dem när man sitter uppe vid friggan. Öppna landskap med boskap, det är så det skall vara på landet.

Planterat i blomlådorna till stugan men de får stå här vid storstugan tills det blir lite fart på dem – om utifall att det blir frost. Så slipper man springa runt med dem och bära in och ut. Här kan man lägga över lite smidigare om det behövs. Älskar det här, få lite jord under naglarna och plantera och fixa. Det har jag verkligen saknat.

Stora gulligarnerna är på marknaden i storbyn och de små är hemma och härjar. Roligt med dem för de kan vara ifrån varandra flera månader och när de ses så är det som igår. Värmer gott att se dem. Fina ♥ ♥ ♥ ♥ ungar har vi. Ja jag säger vi, de är våra gemensamma oavsett.

Ja ni får ha en fortsatt bra helg, det tänker jag ha 🙂 ♥

Kram på er.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 11 maj, 2013 i Vardagsinlägg

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: