RSS

SC//Onsdag

12 Sep

och en rätt så lugn dag ändå. Körde gulligantaxi i morse så jag var i stan vid 0830 och jobbade några timmar och hem igen vid 13-tiden. Gravida tjejen på jobbet ville ha sällskap på lunch så vi tog en tur ner till pizzerian på Bergvik och nu har jag hittat ett nytt ställe som jag kommer hälsa på igen. Jädrans vilken god bolognese och tunn botten. Mums. Vi satt ute i solen och burp så mätt…

Vägen upp är nu klar, vad gäller maskiner och asfaltsläggning. Det skall väl binda sig med gruset så att oljesliret försvinner och så skall strecken på, men det är helt klart godkänt att köra på utan njurbälte… 🙂

Mamma nyttjade presentkortet hon fick när hon fyllde så hon går här nu lite groggy på ansiktsbehandlingen. Slappnade av bra 🙂 Själv var jag ute och vattnade och flyttade om lite krukor och satte upp lyktorna på stolparna. Börjar sjunga på sista versen gör de men vi försöker ett år till så får vi se. Rostar och har sig och hållarna till glaset har gått av men jag tror jag fixade till det. Spörres.

Nu tar vi TV resten av kvällen. I morgon fm Zumba Gold med seniorerna. Spänd på hur många som kommer 🙂 Mer orolig för att det blir för trångt än för få om vi säger så. Trevliga problem.

Avslutar med ett par mycket enkla blomsterarrangemang jag fixat lite snabbt idag. Kärleksört i en vattenfylld pressglasskål från Jotex och så Rosenvial i den gamla söta vasen – enkelt och bra. Tjing!

130912-Karleksort

 

130912-Rosenvial

 
4 kommentarer

Publicerat av på 12 september, 2013 i Trädgård, Vardagsinlägg

 

Etiketter: , , , , , , , ,

4 svar till “SC//Onsdag

 1. Jag

  12 september, 2013 at 20:08

  Enkelt och bra och väldigt vackert blev det på bild också!

  Skönt att vägen är färdig!

   
  • suttecity

   12 september, 2013 at 20:09

   Ja vägen har inte varit att leka med….

    
 2. Znogge

  13 september, 2013 at 06:51

  Goda pizzor är farligt goda… Tyvärr ingår de inte i min diet 😦

   
  • suttecity

   13 september, 2013 at 07:53

   Nej det vore väl kanske dumt att smocka i sig men man kan ju ta en remsa och inte hela – det blev lite för mycket men ä dä gôtt så ä dä 🙂 Äter mest hemmapizzan syrran gör i panpizze-modell. Räknat ut att det blir inte så illa med en bit av den.

   Bra jobbat med dieten!

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: