RSS

SC//Tackar för hjälpen!

17 Dec

När jag skulle gå och hämta tidningen i mörkret i morse så gick jag som vanligt på plattraden mot grannen och plötsligt tvärnitade jag när jag hade körsbärsgrenarna 1 cm från facet ungefär. Hann tänka att hörru, hur snett kan du gå i mörkret? Klippte lite med ögonen och de började vänja sig och då såg jag att kronan pekade åt ett konstig håll.

2013-12-16 korsbarstrad

Tog denna bild i mörkret när jag kom hem idag 🙂 Den har gått av under gräsmattenivån och den ser ju onekligen rôten ut. Har önskat att få bort det så nu blev det så. Även om jag svor efter blåsvädret igår så lyfter jag på hatten och säger tack för hjälpen idag 🙂 Inget stort träd, det är väl kanske från ja vad fasen blir det… mitten av 80-talet kan jag tro. Alltid ivägen när man skall klippa gräsmattan – hej mä dä da! Dock lite jobb att få bort det men som tur är kom Jan hem från Kiruna igår så kanske vi kan få lite hjälp med motorsåg och bortforsling under veckan. Vi får se.

Dagen i övrigt = 180 km/h 🙂

Vi for ner till stan så jag var på jobbet vid 0900 och mamma hade lite ärenden och hämtade mig vid 1130. Vi tog en shoppingsväng samt att jag for till Pugartverkstaden och beställde en ny dörrcylinder och betalade den med förskott då de vill ha garanti att någon köper den då den är unik till bilen. Nu var jag något hungrig och vi fick till slut plats för bilen och så tog vi favoritlunchen vårrullar med nudlar/kyckling på Wok kitchen. MUMS!!! Köpte sedan lite modellmarsipan och sockerpasta på Panduro då jag skall göra tomtar till jultårtan. Mer julklappar införskaffades och så landade vi hos frissan som hjälpte oss att putsa frisyrerna – ingår när man är stadig kund. Gamla jobbarkompisen Kecka kom in också och även om vi har kontakt på fejjan var det många år sedan jag såg honom så det var roligt att ses. En liten Älg-Marie blev det också 🙂 Fd jobbarkompisarna som följer bloggen vet vad jag menar 😀 Föreslagit att han skall göra sida på fejjan och publicera sina alster. Många har det blivit om Bjarne och Älg-Marie ha ha.

Avslutade shoppingdagen med att jag tog ett varv på Jula och mamma började handla på ICA och sedan anslöt jag där och vi blev klara och kunde åka hem. Har även hämtat ut mina toner till färgskrivaren så nu är jag ”klädd” igen.

Väl hemma började det trilla in SMS och mailen hade saker to do från jobbet så det blev till att logga in sig och det blev 1½h jobb till.

Men nu så tror jag bestämt att det får bli kvällen och TV-glys. Nog med förslag. Svejs!

 
5 kommentarer

Publicerat av på 17 december, 2013 i Vardagsinlägg

 

Etiketter: , , , , , , , ,

5 svar till “SC//Tackar för hjälpen!

 1. Jag

  17 december, 2013 at 23:59

  Men så bra då att du fick hjälp av stormen! Borde kanske kolla att inget har blåst ner på torpet…

   
  • suttecity

   18 december, 2013 at 14:02

   Ja blåsten har allt härjat fritt…. hoppas att ni inte åker på allt för mycket merarbete…

   Kram

    
   • Jag

    18 december, 2013 at 14:18

    Har inte ringt och nu tänker jag att grannarna ju brukar ringa om de ser något. För mycket att göra här hemma just nu.

     
 2. Znogge

  18 december, 2013 at 08:56

  Där gjorde stormen i alla fall en insats! Vid vår sommarstuga har vi ett dött träd som gärna hade fått falla. Men nej, det står än i stram givakt 😉

  God morgon!

   
  • suttecity

   18 december, 2013 at 14:02

   Fick god hjälp när vi hade tromben genom byn för något år sedan då de hade sparat en hög urful gammal gran när de avverkade skogen bakom oss. Den strök med då – inkl en massa andra träd i byn som gärna hade fått stå kvar… Men nu får vi fritt att klippa gräset där och när vi får hjälp att såga den i bitar skall jag passa på att få hjälp att ta bort några ”limbo”grenar som man alltid trasslar in sig i när man klipper på grannträdet. Ger inte mycket bär, men det får stå ett tag till… kanske – kan hända att det får åka med det med 🙂

   Hoppas att du får en fin onsdag

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: