RSS

Det nog tur

06 Jan

att vi passade på att ta promenaden på fm för nu kommer det ner snöblandat mindre skojsigt regn. Kyligare också så det spörres i morgon hur det ser ut på vägarna.

Har provat att träna igenom Zumba Mix-programmet och det känns att man varit i stort sett stilla så när som på stavpromenaderna, sedan november när jag fick tvärbryta träningen p g a disken i ryggen. Tänkte att jag smyger igång det lite nu när det blivit bättre och har tiden hos SG i morgon och jag skall ju faktiskt köra passen med Gold på fredag och Zumba mix på söndag. Skall be att få en tid i mitten av nästa vecka hos SG om utifall att det drar till, man vet ju aldrig. Måste säga att blir det rejält vajsing igen så kommer jag behöva mycket hjälp att komma upp ur det svarta hål som kommer öppna sig… men vi är inte där än så nu tänker vi goda tankar. SKA bli bra och SKA komma igång igen – punkt. Det drog i musklerna i länden och jag kommer jobba mycket med magen så det kommer nog kännas för dem 🙂 Så får vi se vart det bär hän och så kan jag blanda upp med mer fitnesslåtar längre in på terminen, men jag kommer börja med att koncentrera mig på stabilitet och styrka.

Då jag fick påknackning från min gamla dagiskompis ”Fia” så har jag letat i mina gamla album och hittat oss på bild från båda dagisen vi gick på. Landstinget hade två dagis då, en från spädbarn upp till 3-4 år och sedan ett som vi gick på fram tills skolan började. Jätteroligt att hon hittade mig där och vi är oss rätt så lika tycker vi båda två. Roligt att få dela bilderna med någon från den tiden också.  Japp, man börjar bli gammal 🙂 Måste säga att jag tycker FB är helt otroligt bra ändå. Jag gillar att ha kontakt med vänner, släktingar och bekanta som man träffat på genom livet. Det är en social plattform som jag gillar skarpt. Sedan är det ju upp till var och en vad man gör av det. Nä jag bryr mig inte om folk skriver vad de äter eller annat – tror man att det är det enda som folk skriver om har man inte FB själv… Är det någon som skriver för mycket som jag inte är intresserad av väljer jag bara bort dem från nyhetsflödet och väljer själv när jag går in och kolla av läget. Samtidigt är det intressant att se sammankopplingar på folk man känner som man inte har en aning om är bekanta med varandra. Ja jag gillar FB, så det så! 🙂

Allt för idag tror jag bestämt. Vita Huset kommer över på kvällsmat, sedan blir det TV från Fredriksdals Teatern för vår del. Får nog spela in Det Okända för det vill jag inte missa. // Svejs!

 
1 kommentar

Publicerat av på 6 januari, 2014 i Vardagsinlägg

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Ett svar till “Det nog tur

 1. Svante

  6 januari, 2014 at 20:37

  Fick denna tablett av en läkare i Ljungdalen, då jag klagade på att de andra störde mag tarm kanalerna. Den fungerade för mig.
  http://www.fass.se/LIF/product;jsessionid=Dy9o1RqUCs6lHCtOBIoj5fgEEKA7_A4nq2lnTuMOwV2vU3KHAMtY!-1704620197?0&userType=2&nplId=20001103000069
  Svante

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: