RSS

Ledig från Zumba Gold idag

24 Jan

då lokalen är uppbokad för annan verksamhet. En deal vi har, jag betalar ingen hyra men får avstå de gånger det är annan större aktivitet i lokalen. Det var därför vi bytte till fredagar för det var typ tre av tio gånger vi kunde vara där men fredagarna är lite bättre då det ofta är en avslutningsdag för veckan i huset.

Mamma skall besiktiga bilen idag i grannstaden. Syrran hänger på men jag stannar nog hemma och gör pip-nils alias Hårbollen sällskap. Han gillar inte att åka bil och ja, detta med att vara ensam håller vi på att träna honom på men det kan vi göra en annan dag.

Återstår att se vad man fyller dagen med. Kanske loggar in och ser över hur det ser ut i jobbsystemet om vi kan få iväg lite fler fakturor. Har inget hört från nya förslaget så det var nog inte prio ett med mig. Finns många som jobbar med detta som är med i poolen så ja, vi får vänta tills något annat dyker upp. Det blir det som skall bli. Rätt skönt att ha det tänket – även om den tilliten smyger iväg och gömmer sig ibland 🙂

Lönehelg – det måste nog vara den mest efterlängtade lönen på hela året för många 🙂

Ha en bra fredag!

 
8 kommentarer

Publicerat av på 24 januari, 2014 i Vardagsinlägg

 

8 svar till “Ledig från Zumba Gold idag

 1. bibbipson

  24 januari, 2014 at 15:27

  Jo, det har du rätt i, lönen är nog väldigt välkommen denna månad! 😉

   
  • suttecity

   24 januari, 2014 at 16:41

   Ja den är nog mest in och vänder på kontot 🙂

    
 2. Znogge

  24 januari, 2014 at 16:13

  Vår ena hund gillade inte att åka bil. Kräktes efter en kilometer och det var inte roligt. Men vi gav oss inte och idag fungerar det perfekt. Tack och lov säger jag… Hoppas att er hårboll vänjer sig.

  Trevlig fredag!

   
  • suttecity

   24 januari, 2014 at 16:41

   Ja vi får hoppas att han växer till sig och fixar det för det är ju lätt att ha honom med sig. Det tar ju en stund innan han blir sig själv igen, precis som det är för oss människor.

   Same to you! Hoppas att ni får en trevlig kväll hos dotra 🙂

    
 3. Svante

  24 januari, 2014 at 17:15

  Mina hundar har alltid tyckt det varit roligt att åka bil 7 stycken inalles. Bara en av dem var lite tjurig då han tyckte det gick för sakta han var bara riktigt lugn i bilen vid hastigheter över 90 km. Jag har alltid haft mina hundar med mig överallt, och varje gång vi stannat har hunden fått en promenad, och luktat in området. Alltså varje gång vi åkt till affären har hunden fått en promenad innan jag lämnat den i bilen för att handla. Hundar är nyfikna, och kan man få dem att tycka att resans mål är positivt, tror jag man kommer långt med att ta ut hunden på det nya stället, så att varje stopp blir kul, för hunden.
  Svante

   
  • suttecity

   24 januari, 2014 at 17:19

   Jodå, han skall nog bli tränad och gilla det – han är ju bara 10 mån än så det kommer nog. Dock har de senaste turerna inneburit besök hos dumma och han har lärt sig lätt vad som är fara och färde 🙂 Illamåendet hoppas vi ger med sig. Hon hade en schäfer tidigare och han älskade att åka bil och speciellt om vi hade ett fönster lite nedvevat så att han kunde ha nosen i gluggen 🙂 Han älskade även att åka med när vi körde hästen, eller springa bredvid, eller snarare framför då han alltid ville vara först i ledet. Då det var en travare fick han oftast åka vagnen hem för han var helt slut 🙂 Men lycklig var han.

    
   • Svante

    24 januari, 2014 at 17:55

    Kan de dumma vara Veterinärer, så förstår jag hårbollen. Första turen med en bil, ska avslutas med för hunden något roligt. Om du har en liten kvartersbutik i området du bor i kör dit, och låt vovve få lukta in området några gånger, då får ni hunden att tycka det är roligt att åka bil.
    Svante

     
   • suttecity

    24 januari, 2014 at 18:52

    jodå, syrran övar med honom så det kommer nog bli bra.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: