RSS

Lördagen står för dörren

25 Jan

eller ja, den har väl pågått ett tag 🙂 Men jag fick ta lite tid på mig att veckla ut mina stela leder och få igång musklerna för jag har uppenbarligen legat helt still under många timmar, kändes som om hela kroppen hade fastnat i läget. Nu sitter jag med min kaffemugg och lyssnar på Lisa Nilsson ”Vart är du min vän” på Melodikrysset.

Gillar den låten, fina melodislingor som sätter sig, den slår an min musiksträng. Inte ofta jag reagerar så på låtar – det var samma med Completely med Caro Emerald,

den satte sig direkt i musikhjärtat (och dansbenet för all del 🙂 ). Olika typer av låtar men så’n ä’ ja 🙂

Ser att det har varit poppis med solrosfrön här så det blir till att gå ut och fylla på åt dem. Nötröret är också välbesökt men då det är ett nät på så får de jobba lite mer för att få med sig maten. Hade det i samma typ av rör som fröna tidigare men det gick åt så in i hoppsan med jordnötter så det fick bli ändring på det.

Det flyger runt lite flingor i luften men det är synd att säga att det snöar så det stör 🙂 Vi får se om vi kan få ner lite mer tapeter idag kanske. Vore roligt att börja tapetsera, men underarbetet lär ta sin lilla tid.

Då skall vi kryssa vidare. Ha en bra lördag, en lat sådan om ni kan, jag skall jobba på det här hemma 🙂  //Svejs!

.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 25 januari, 2014 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: