RSS

Gillar du att pyssla och inreda?

13 Mar

Samt är som jag, gillar att göra om och använda gamla saker? Är du med på facebook rekommenderar jag den här gruppen skarpt! Fått en massa inspiration. Klicka HÄR för att komma till gruppen Återbruka mera!

Så nu blir det till att införskaffa färg och annat 🙂 Mamma och jag har varit ute en kort sväng på logen och gick upp på rännet och kollade… madre mia vad grejer. MEN det är inte bara våra saker utan de boende i Vita Huset har allt en hel del att hämta och bestämma sig för om det skall vara kvar eller inte…. Barnsaker mm som vi får klura på om de skall säljas eller om det skall sparas i en annan hörna av rännet 🙂 Vi har ju loppis-möjlighet på Bygdegårdens dag den 29/5 och där kan man ju sälja av lite eller skänka till barnhörnan i bygdegården som vi håller på att fixa till. Så systern med inneboende, ni får ta en funderare! 🙂

Varit till stan en sväng och haft Zumba Gold® med ABF-gänget. Det var ett lite större gäng idag då de hade friskat på sig. Nästa vecka är vi deras lokaler och de skall få prova på RGRM® hade jag tänkt mig. Känner stark att det kommer passa dem bra och att flera skulle ha hjälp av metoden för att bryta vissa mönster som man så lätt hamnar i. Så nu följer jag mag- och hjärtekänslan och de gillar att prova nya saker och vi får ju motion i den träningen också då vi heltar med hela kroppen. Både body, soul and mind. Återstår att se om jag har rätt eller inte. Vi har sagt att om de gillar det så varvar vi med Zumba® och RGRM®. Gruppen får bestämma.

När jag kom hem så var här tomt, ingen mor städes, bilen borta och jag ringde på mamma för att höra vart hon var men mobilen var avstängd. Fick tag på systern och det visade sig att mor hade missat PRO-mötet kl 10 så det hade blivit vådligt bråttom iväg och Amigo fick vackert vara ensam en timme till syrran kom hem från shoppingturen. Så hon kom av sig helt här med vad som var planerat att göra 🙂

Vi får se hur vi gör, det är en gratis föreläsning i bygdegården ikväll om vilka udda djur (sandödlor, purpurmätare mm) som finns här inom naturskyddsområdet. Just nu känns det som det kvittar men jag tror att det är intressant så vi får se om orken kommer tebax innan kl 19 när det kör igång. Vore nästan roligare att ha med kameran och vara med ut i skogen och fota. Såg årets första fjäril fladdra förbi igår när jag var ute. Hann dock inte se vilken sort det var, men citronfjärilen är väl tidigast? Eller är det nässelfjärilen? Nåväl, det hinns fota dem längre fram. Det vankas ju busväder igen så idag får vi passa på att njuta ordentligt av ljuset.

Nu skall jag öppna en dator med knepigt virus i som skall gå att ta bort manuellt. Hittat hemsida som visar hur man skall göra men ja… får kika först 🙂 Har lite bokföring och en hemsida att uppdatera också, men jag blev så slö efter zumban så jag har svårt att komma igång.

Ha en fortsatt bara torsdag i solen. //Svejs!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 13 mars, 2014 i Inredning mm, ZUMBA

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: