RSS

Minnen

26 Mar

På fredag är det Biggan’s mans födelsedag och när jag var där senast och hon fick sidentulpanbuketten så sa hon att när han fyller år så kommer jag ställa ett ljus vid buketten på minnesdagen. Då frågade jag henne om hon inte hade någon bild på honom – som vi har på pappa – men det hade hon inte, bara gamla papperskopior som inte är så där välkomponerade att man vill ha dem framme och då letade vi fram de hon tyckte var bra så tog jag hem dem och idag har jag fixat ett av dem som jag tycker är väldigt bra på honom och gjort i A6-format och hade en gammal ram här så i morgon får hon den när vi åker dit.

CG2a
Detta tror jag verkligen att hon uppskattar. Hon brukar ju prata med honom och det är ju lite mer nära att få en bild att ha framme. Övriga bilder fixade jag till och har klistrat in på ett A4 som jag laminerar in så kan hon ha det framme och titta på och minnas. De reste ju så otroligt mycket och sett hur mycket som helst och varit i många av världens hörn så jag fick mig en lite reseskildring när vi bläddrade bland alla foton.

I övrigt en innesittardag för här har det snöat men jag skall väl trava ner och hämta posten i alla fall.

Scheman till morgondagens RGRM®-träning fixade och stämmohandlingarna till distriktsstämman mm och Krillan var här och hämtade sina tack kort för 80-årsuppvaktningen jag gjort och printat ut till honom så han var också nöjd. Sån är jag – fixar och donar 🙂 Men det är roligt när man kan få pyssla om och fixa. Speciellt när det är uppskattat, annan drar jag in på servicen 🙂

Mamma har bakat bullar så här doftar hur gott som helst och nu ägnar hon en stund åt att plantera om pelargoner. Så vi har fullt upp här även om vi tar det i vår egen takt.

 
2 kommentarer

Publicerat av på 26 mars, 2014 i Vardagsinlägg

 

Etiketter: , , , , , , ,

2 svar till “Minnen

 1. Znogge

  26 mars, 2014 at 20:42

  Så omtänksamt att dig. Klart att hon ska ha ett foto på honom. Det hör liksom till. Tycker i alla fall jag…

   
  • suttecity

   26 mars, 2014 at 20:47

   Borde ha fixat ett kort åt henne från början när han gick bort men då tänkte jag inte på det… Men nu så blir det ordning på den saken.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: