RSS

Eh… jaha..

27 Mar

då skall jag alltså börja jobba redan på tisdag… tjejen jag skulle jobba med har sagt upp sig strax innan hon for på semester visade det sig så jag fick samtal här för en stund sedan från bemanningskontakten. Så då blir det till att kasta sig in i elden efter lunch på tisdag och så fixa ihop tiden på onsdag då jag har en visning/prova-på med RGRM® efter lunch som har varit inbokad sedan några veckor så det får bli den tid det blir samt då hur de vill ha det på torsdag får vi se, jag har RGRM® då med ABF så det får pusslas ihop så gott det går. Det är tur att man är van att kasta sig in och även att jobba själv även om det ju kan tyckas att en inslussning är att föredra. Men administratörstakterna och improviseringstekniken har man med sig i bagaget. Blev en intressant avslutning på dagen detta…

Natten har inte varit så där sussande god direkt.. 3h blev det först och vaknade med ett ryck vid 02-tiden. Tvinnade och försökte somna om. Tyckte att det väste så jag gick upp och jodå, mammas CPAP förde ett jäkla väsen och jag smög mig in och de blåste så det var glapp i masken. Tassade ut och lät dörren låta lite och då blev det tyst 🙂 Så hon lade sig rätt och det funkade igen. Sedan var det lögn att somna om… låg säkert över en timme och glodde på klockan med jämna mellanrum, men så hade det plötsligt gått 1h till och sedan hackade det sig fram till kl 0700 när klockan ringde. Var något trött.. på väg in till stan kom det… blev svårt att få helt klar bild och så blinket… mamma var med då hon skulle klippa sig och som tur var hade hon en Ipren med sig och jag stannade till och fick fram vattenflaskan så det kom i systemet snabbt. Lite dôven blir man.. blixtarna flyttade sig så det blev körbart tämligen omgående som tur var så jag kunde köra vidare. Släppte av mamma och for upp till lokalen och hade en timme med RGRM® med gänget och skoja att det fick koncentreras… men jag är van att hålla god min.. och jag utmanade dem en hel del idag för att se vart nivån ligger och nu har jag lite bättre bild.

Hämtade mamsen vid Seniorernas Hus då hon tog en promenix dit i sköna vädret och hon hade ekiperat sig lite medan hon väntade 🙂 Vi vände pugarten mot IKEA och nu fick jag med sängramen och lite annat vi hade inköpsorder på. Fick in paketen i bilen – hade räknat ut det bra 🙂 och sedan stångrakt till Biggan i grannsamhället. Handlade mat på ICA och tog med oss. Vi avstod från långa kön på IKEA-restaurangen nämligen.. Hon blev jätteglad för bilderna på guben sin och det är ju så tacksamt att hjälpa till ♥  Det blev en mysig eftermiddag och när vi kom hem var det en något mör hjärna som försökte få ordning på grejerna här.

Bar upp och monterade ihop stommen, torkade av och lade i ribbotten som legat på rännet och bänglade över madrassen och bökade runt så jag fick nya bingen på plats och fick undan den gamla eländigt tunga sängen. Nu skall den in i gästrummet men jag måste få help att vända på den och dra den till rummet. Får se om mams och jag fixar detta senare ikväll.

På detta då samtalet från bemanningen – så nu gick luften ur mig lite kände jag. Dags att masa sig till fåtöljen och bara vara några timmar. Nya danska serien skall ses och även Berg & Meltzer. Måste packa också – i morgon far jag norrut (eller ja, nordost blir det väl 🙂 ). Lördag är det Priscilla som skall ses ihop med syster yster. DET ser jag verkligen fram emot.

 
4 kommentarer

Publicerat av på 27 mars, 2014 i Vardagsinlägg

 

Etiketter: , , , , , , , ,

4 svar till “Eh… jaha..

 1. Jag

  27 mars, 2014 at 20:41

  Ibland undrar jag hur du orkar. Jag hade definitivt ställt in det mesta om jag hade fått migränaura. Snopet att börja nya jobbet så snabbt men det fixar du ju!

   
  • suttecity

   27 mars, 2014 at 20:47

   Har ju inte huvudvärken som däckar numera även om man blir lite mör. Hade jag inte haft bokningen hade jag stannat hemma. Ja vi får hålla på tummen att jag kommer in i det snabbt.

   Kram

    
 2. Znogge

  28 mars, 2014 at 07:44

  Oj då, det var snabba ryck! Hoppas att du ska trivas bra på nya uppdraget och glöm inte bort att andas också…

  Kram

   
  • suttecity

   28 mars, 2014 at 08:17

   Jodå, det skall vi nog hinna med – hade dock räknat med att hinna göra klart det egna innan det var dags men nu tar vi det som det kommer.

   Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: