RSS

Familjens lilla fisk

19 Jul

har skördat ännu fler märken den här veckan. Järnmärket, bronsmärket och när hon ändå var igång så slog hon till med simborgarmärket också. Det kan jag säga att jag inte tog när jag var 9 år… Hennes goa kommentar till syrran var ”Drunknar du mamma så drar jag upp dig vet du!! ” 🙂 ♥  Ja hon är för go. Men skönt att hon inte är rädd för vatten i alla fall. Det blir nog fler märken innan simskolan är över 🙂

I övrigt en rätt så lugn lördag. Mamma däckade i migrän igår så det blev en tidig kväll. Haft huvudvärk ett par kvällar innan men nu brakade det loss igår. Mycket från nacken också så jag smorde in med aj-aj-salva innan hon somnade. Själv vaknade jag 0530 vilket är onödigt tidigt en lördag men det gick inte att somna om så efter en timme gav jag upp och tog tag i dagen.

Kl 11 öppnade loppis i gamla missionshuset så vi tog oss en promenad dit efter Melodikrysset. Träffade på lite bekanta och grannar och vår amerikanska granne hade med sin gode vän Bill Taylor som är här och hälsar på. Han är en skicklig musiker som specialiserat sig på harpa och spelar musik från Skottland, Irland och Wales och det var några år sedan jag träffade honom nu så det var roligt att ses igen. Han var helt förundrad över alla handsydda dukar som fanns till försäljning. Svenskt hantverk är populärt.

På väg hem så sken solen och regnet började falla och så höll det på några timmar. Tokregn och sol på en gång. Dock ingen regnbåge.

Blir en stillsam lördag och det gör mig inget alls.

Annonser
 
3 kommentarer

Publicerat av på 19 juli, 2014 i Vardagsinlägg

 

3 svar till “Familjens lilla fisk

 1. Znogge

  21 juli, 2014 at 08:58

  Grattis till er duktiga fisk! Bra jobbat och simkunnigheten är en viktig kunskap. Hoppas alla huvudvärkar är borta i dag.

   
  • Suttecity

   21 juli, 2014 at 09:01

   Jodå, nu är ordningen återställd. För den här gången.

   Vi får ha en skön dag i solen! Kram

    
 2. Jag

  21 juli, 2014 at 10:46

  Så himla bra med den duktiga simmerskan! Simkunnighet är så viktigt och den har ju sjunkit de senaste åren p.g.a. – ja, vadå? Att skolorna inte har ansett sig har råd, och det stämmer ju så dyrt som det är att bada på badhusen! Men det ska visst göras något åt det nu. Vi badade med skolan en gång i veckan, minns jag.

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: