RSS

Mellandag

22 Jul

i en fullspäckad vecka 🙂 Varmt så in i hoppsan men vi gillar läget och försöker att njuta då det inte varar i all evighet.

Intervjun gick bra igår och det skall bli intressant att se hur hon vinklar artikeln. Fanns mycket att prata om så 1½ h försvann i ett nafs. Svalt och skönt i bygdegården så det blev en fuktig varm vägg som slog emot oss när vi gick ut till parkeringen för hemfärd. Det kom vådligt mörka moln och jag var redo för dunder och brak då det hade varit ett jäkla åskoväder i Västerås som moster I-B rapporterade om men det mullrade bara och så tokregn och sedan SVAL LUFT! Helt underbart. Kuvösen var rejält uppvärmd så det var skönt att få in sval kvällsluft.

Gjorde inte så mycket mer resten av gårdagen mer än lite trädgårdspåtning och pyssel med blommor där det var skugga. Mamma bakade rosenbröd som jäste för det vilda och syrran och Jan var till bygdegården och riggade upp stolar och bord inför morgondagens släktträff. Skall bli jäkligt roligt faktiskt. Många man inte har träffat eller ens visste att jag var släkt med. Jag skall klura på dekorationer samt klistra ihop släktträdet som blir stort – 12 st A4-sidor – så vi får tejpa upp det på stora dörrarna så kan vi se vilka grenar och vilket generationsled vi hör till. Skall se om jag hittar lite amerikanska och svenska flaggor på nätet jag kan fixa till – klurar på ett flaggspel (trekanter på tråd) eller så får det bli enkla som vi lägger ut.

Det får bli en liten tur till lilla grannstaden också för inköp. Vi hade hand om sallad och bröd så det får bli till att införskaffa allt idag för i morgon blir det beredning som gäller. I övrigt… tja, tar det som det kommer. Har ju semester gud bevars 🙂

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 22 juli, 2014 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: