RSS

Släktkalaset

25 Jul

Nu så fick jag tillgång till Smulans kamera då hon skötte fotograferingen med sin kamera i onsdags då jag hade fullt upp med annat så här kommer lite bilder.

0723-Dukning
Givetvis hade vi amerikanskt och svenskt flaggtema i dukningen. De gamla manchetterna vi hade på syrrans bröllop kom till heders igen och då det var så varmt skippade vi levande ljus och jag satte i några måbärskvistar istället i ljuskopparna med vatten då de hade samma glans och grönafärg som de konstgjorda bladen.
0723-Dukning2
Totalt blev vi bort emot 60 stycken som skulle få plats.

0723-Lilla-E
Lilla E var på hugget och tyckte att dukningen blev bra 🙂 Hon tog hand om småbarnen som fick sitt krypin på scenen med spel, kritor och DVD-filmer. Det blev uppskattat.
0723-slakttrad
Dekorerade släktträdet med lite flaggor som blev över och det var runt 400 st namn med på släktträdet och då var inte alla med märkte vi så nu är det uppdaterat i dataprogrammet. Facebookkontakter har tagits och ja det är roligt tycket jag.

0723-Stöt-Jonas-släktingar
I vår familj tar vi ofta gruppbilder när vi samlas och jag försökte styra upp detta innan kaffet och folket började droppa av. Så – här har vi hela högen + – några barn som hade eld i rumpan och inte kunde vara stilla 🙂 Svårt att få alla att titta upp samtidigt och stå/sitta som man vill men vi kom med i alla fall 🙂 Sedan blev det separata gruppbilder per syskongren från Stöt-Jonas alla barn. Grönt, Rosa, Orange och Gult-lag. Vi duttade på färg på namnlapparna så att vi skulle ha lite koll på vilka som hörde till vilken gren. Yngsta deltagaren var 1 år och äldsta var 90 år så det var roligt med så många generationer på samma träff.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 25 juli, 2014 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Släktkalaset

 1. Jag

  25 juli, 2014 at 21:46

  Vilket härligt kalas ni verkar ha haft! Väl organiserat av dig Klart att man ska ta gruppbilder när tillfälle ges. Fin bild av lilla E!

   
  • Suttecity

   26 juli, 2014 at 09:33

   Ja det är roligt att ha kvar som minne! Inte ofta Lilla E fastar på bild då hon allt som oftast springer runt i tillvaron 🙂

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: