RSS

Systern och jag

26 Jul

fastnade på samma bild igår då vi var hos bästaste I med familj och käkade och drack lite vin och tjôtade igenom livet stora och små händelser. I hade inte fått in instagram än så det fixades och detta blev hennes första upplagda bild 🙂
Annie och Lena 2014 07 25
Det bjöds på grillad kyckling och ungsstekta rotsaker och så hade jag med lilla kylväskan som vanligt och eget bröd så mätta blev vi allihop. Hade även med egen glass så jag kunde smaska jag med när de andar gick loss på gräddglassen 🙂 När vi satt och tjötade som värst så kom mannen i huset med en whiskey on the rocks och ja.. brukar bara ta ett par glas vin nu när jag kör Dukan men men, den slank allt ner under kvällen. Inte smuttat på en wirre på väldigt länge och det var gott även om det är utanför boxen so to speak. Får bli en proteindag så ställer det rätt sig. Sover inte så bra med alkohol i kroppen i vanliga fall och med värmen på det så har det varit hackigt. Får bli en siesta istället efter lunch. En jäkligt skön och trevlig kväll hade vi i alla fall.

Idag är det Melodikryss som gäller så tar jag dagen som den kommer sedan. Sista heta dagen vad det verkar även om det kommer fortsätta vara varmt en vecka till men 4-5 grader lägre temp, vilket välkomnas. Lite orolig för Biggan när det är så här varmt. Hon skulle ha kommit till oss men hon orkar inte då det är så jäkla hett. Har ju hjärtat att tänka på så usch. Det är många gamla och sjuka som har ett litet helvete de här heta dagarna.

Annonser
 
4 kommentarer

Publicerat av på 26 juli, 2014 i Vardagsinlägg

 

4 svar till “Systern och jag

 1. Znogge

  26 juli, 2014 at 11:33

  Vilken bra bild på er båda! Trevlig och go’ kväll dessutom. Även här blev det en liten wirre till kaffet. Ibland får man unna sig det lilla extra!

   
  • Suttecity

   26 juli, 2014 at 11:52

   Ja lite gott ibland är allt ok.

   Vi brukar sällan hamna på samma bild så det är roligt att ha kvar.

   Ha nu en härlig lördag! Kram

    
 2. bibbipson

  29 juli, 2014 at 15:54

  Fin bild på dig och din syster! 🙂

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: