RSS

Den här dagen

21 Aug

gick den också. Lite sol och lite regn och jag hade hand om Amigo idag och vi tog en promenix och sedan slocknade han på sin kudde efter att vi haft ett litet busrace när vi kom hem igen. Mamma och syrran gjorde IKEA och andra affärer så nu finns nya madrasser och täcken och lite hôlke å bôrker. Dags att röja ibland det gamla vi har och skicka till Östpendeln.

Pysslat med PRO’s hemsida – det fortsätter att gå troll i utskicket och nu hjälper jag mamma med hemsidan för det är snabba ryck och när det var klart blev det samtal igen om ändringar.

Ätit gott och nu blir det Ernst och lite annat på TV. Hoppas innerligt att det slutar regnar för det är inte roligt alls i Kristinehamn. Tänker på de gamla på äldreboendet jag var på… de på den orten ber dem inte använda toa och dusch och tvättmaskiner… allmänna toaletter utställda… men skall de gamla ut till dessa? *skakar på huvudet*

Ja vi är allt små när naturen vräker på. Oavsett om det är vatten, vind eller eld… kommer ta tid att återställa allt som varit denna sommar.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 21 augusti, 2014 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Den här dagen

 1. Znogge

  21 augusti, 2014 at 22:23

  Ja, inför naturens krafter är vi väldigt små och har inte mycket att komma med. Vi får verkligen hoppas att regnet avtar och att det inte kommer mer.

   
  • Suttecity

   22 augusti, 2014 at 09:03

   Lilla E’s bror och hans fru hade 40 cm gôrvatten i hela källarvåningen så det nyss iordningställda hemma-SPA’t är väl inte riktigt användbart. Mycket förstört. Trist. Det är ju sjukt mycket vatten som forsar där. Att det översvämmas och blir stillastående är ju en sak men däe är det ju rena störtfloden.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: