RSS

Allt förberett

01 Sep

inför morgondagen. Spelaren är laddad med nya musiklistan, klippkorten till fredagsgänget har skrivits ut och klipps till, övriga fanns det gott om så det behövs inte fixas nya – än – sa hon optimistiskt 🙂 Skrivit ut listan och kollat kassan och laddad IZettle-terminalen så nu är det packat och klart så kan jag ägna morgondagen till att klippa gräset, som växt satan i gatan sista veckan. Fixade bokföringen för augusti och det var inte så många transaktioner så det gick snabbt. Fått ett mail och ett samtal om att komma och prova Zumban i morgon och nästa vecka då det var förhinder. Kommer få en liten spännande utmaning under terminen då det kommer en deltagare med en diagnos men det skall bli roligt att se hur man kan jobba in sig hos hen. Kommer säkerligen att gå gôrbra bara hen trivs och vill vara kvar men hade önskemål om att få komma och prova så då skall vi givetvis ge det en chans.

När mamma plockade ur grejerna ur bilen igår luktade det korvspad lång väg och något har läckt. Dock var burkarna torra så det är frågan vart det har kommit ifrån.. men nu är gummimattan i bagaget tvättat så så rent var det längesedan det var så kom något bra av det. Spörres om jag storknar i morgon när jag åker in till stan då den står i solen och jag hoppas innerligt att det inte har läckt ut i klädseln i bilen för då lär det bli tjabo…

En skön dag har det varit och då syrran fick extratid i stan, då hennes SG ringde precis när hon kom dit och meddelade att hon var sjuk så har vi haft hand om Amigo några timmar. Han sover mest men en liten sväng kom vi ut i alla fall.

Dags att klura ut vad äta till kvällsmat också… Svejs!

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 1 september, 2014 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Allt förberett

  1. Znogge

    2 september, 2014 at 11:15

    Hoppas verkligen inte det har läckt i sätet för då blir det inte kul. En gång la vi ett doftblock i ena sätet. Varken doft eller klibb gick någonsin bort 😦 Hoppas ni har bättre tur!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: