RSS

En givande dag

25 Sep

Som avslutades precis med ett mycket glädjande mail så nu känns det förhoppningsfullt inför framtiden. Goda kontakter skall man hålla varmt om hjärtat. Ny bekantskap på studieförbundet och jag har en bestämd känsla av att det kommer generera i ett kreativt samarbete.

RGRM®-passet på förmiddagen var roligt med en hel del utmaning med diagonala rörelser och klappövningar – samt då att datorn hakade upp sig och gjorde egna loopar i musiken så det blev mellantakter som villade bort oss men de hamnade rätt av sig själva så det är inte utan att instruktören är lite stolt 🙂

Mamma var med till stan och hälsade på sin väninna när jag körde RGRM® och hämtade upp mig när vi var klara. Iväg till Välsviken och handlade på ICA där och köpte även med sallad från salladsbaren och när det var färdigt så åkte vi till Biggan och åt vår lunch där och satt och tjôtade lite. SÅ gott att se henne igen. Blir på tok för sällan. På väg till bilen gick vi in till Gerd och lämnade in tidningar och slog oss ner i 10 min och pratade lite. Sedan fick vi åka då mamma hade tid hos ortopeden kl 15 på CSK. Parkering fanns – kors i taket – vi anmälde henne i receptionen och upp på mottagningen. Satt väl max 5 min så ropades hon in och Dr L kom in och tittade på tån och jodå, det blir operation – tack och hej och så for vi från parkeringen prick kl 15 🙂 Vi ringde Nathalie och jodå hon slutade kl 1530 och ville åka med oss hem och det timade bra då jag skulle hämta ett paket på Coop i storbyn.

I morgon var det fredag igen då. Hej hopp. Det lär snart bli midsommar igen 🙂 Om tre månader är det juldagen.. som sagt. Time fly!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 25 september, 2014 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “En givande dag

 1. Znogge

  25 september, 2014 at 21:53

  Så trevligt med en ny kontakt som dessutom verkar kunna leda till ett samarbete! Inte det sämsta alls 🙂

  Som sagt, tiden rasslar på oroväckande snabbt minsta sagt!

   
  • Suttecity

   26 september, 2014 at 08:11

   Nej det finns ljus i den delen av tunneln tycker jag 🙂 Även om det inte kan starta verksamheten nästa vecka direkt.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: