RSS

Plopp sa det

07 Okt

så blev det strömlöst igår förmiddag. Vi hade precis fått i oss kaffet och skulle fixa lite på datorn inför kvällens möte och nehej. Snabbt tappa upp vatten för vattenverket stannar ju det med. Jaha… vad göra nu då? Vi kom på flera saker – men nej, det fanns ingen ström till det… även tvättmaskinen som prexis startas fick stängas av då inte vattnet kommer igång precis på en gång när strömmen kommer tillbaka. Kollade Fortums app och där såg vi att det var fel här och beräknad tid 13:30. Suck. Gick över till syrran och hjälpte henne lite med att vika tvätt och sortera strumpor så slapp hennes onda axlar göra det och vi fick lite att göra 🙂 Hungriga var vi men det fick bli ”kallskuret” och jag tog kvarg och dukanflingor. Inget att bygga magen på för lunch men det skulle ju snart komma tillbaka… nästa koll i appen var kl 15:00 senaste budet. Nu gav vi upp. Vi hade Amigo en stund och när syrran kom tillbaka så for vi ner tidigare till stan och det fick bli en lowcarb burgare för min del på MAX. Jädrans vad gott det var för den hungriga magen 🙂 Fick KIK-meddelande från syrran att nu hade det kommit tillbaka så runt 4½ h var det borta. Det var en kabel som var avgrävd. Som vi misstänkte.

Vi tog en sväng på Bergvik innan vi for till lokalen för kvällens styrelsemöte. Inget uppdrag jag tycker är aproligt att närvara på mötena på men mellanjobbet med datan är rolig så det får gå. Var hemma igen här strax efter kl 20 och då lyste det ta mig hoppsan i hela huset 🙂 Skall ställa om timer ute i stugan och uthusen nu så att det blir ordning på grejerna igen. Bättre att dra fram klockan än att behöva veva runt allt ett dygn. De fasta timerklockorna är lite special så det går inte lika lätt som de enkla man har i kontakten.

Idag är det tisdag som sagt och det är ett möte inbokat efter en SMS-förfrågan i söndags och samtal från dem igår och vi skall se om jag kan hjälpa dem som administrativ konsult under en övergångsperiod. Vi får se vad dagens möte ger. Får väl ta och hälsa på Biggan också då det blir tid över innan Zumba® Gold-passet ikväll.

20 veckor igår med Dukan-dieten. Kors i taket så dippade vågen ner dagen till ära så det landade på -10,2 kg efter några veckor där det har stått stilla. I morse hade det droppat några hekto till så nu står det -10,5 kg i listan. Känns väldigt bra och ett par storlekar på kläderna gör inte ont det heller. Nu så är det ”bra” 4-5 kg kvar att gå ner men jag hoppas vara klar med denna fas till jul så kan man lägga på lite mer och fasa ut vikten i 3:e fasen efter nyår. Det får ta den tid det tar. Lider inte nämnvärt om vi säger så 🙂

 

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 7 oktober, 2014 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Plopp sa det

 1. Znogge

  7 oktober, 2014 at 21:05

  Man blir plötsligt medveten om hur beroende man är av el. Nästan det mesta kräver elektricitet så strömavbrott uppskattas inte.

  Grattis till din stora nergång. Snyggt jobbat minst sagt 🙂

   
  • Suttecity

   7 oktober, 2014 at 21:49

   Ja vi är störande beroende av strömmen!

   Tackar! Det rullar på men de sista kilona sitter hårt på kroppen 🙂

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: