RSS

Dagen gick i ett huj!

20 Okt

Vaken redan 04:30 och pigg. Men jag låg kvar en stund ändå. Sedan gick dagen i ett rasande tempo och jag hittade den gamla L som mår som en prinsessa i rollen som den effektiva spindeln i nätet. Strålande bra humör och ja det flöt på bra. Blir jäkligt effektiv när jag är på det här humöret 🙂

Mamma skulle ut m PRO-båten var det tänkt men igår mådde hon kympigt i magen och det rasslade till. Lite piggare igår men i morse var det inte 100 och hon valde att stanna hemma. Klokt. Nu fanns det ingen akuttid på VC i storbyn så det får bli i morgon. Läkarintyg behövs för att kunna få tillbaka pengarna. Lite småspak men rätt ok ikväll.

Vi fick leverans av köttlådan från den ekologiska gården i byn så syrran och jag hjälptes åt att packa färsen så att det kom in i frysen. 20 kg färs blev det. Resten får jag skära ner och fixa på onsdag. Har ju zumba i morgon och inte hemma förrän runt 21-snåret.

Nu lite spökerier på 7:an. Terry ikväll.

Postat med WordPress för Android

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 20 oktober, 2014 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Dagen gick i ett huj!

 1. Znogge

  21 oktober, 2014 at 06:36

  Då är det ingen risk att ni svälter framöver 😉 Skönt att ha kött av bra kvalitet hemma!

  Kram och god morgon!

   
  • Suttecity

   21 oktober, 2014 at 06:42

   Och vilket kött det är! Ljuvligt gott. 10 kg övrigt kött kvar att ta hand om.. Blir nog mer färs då vi inte orkar göra långkok på vissa delar samt saltrullen mm. Oxfilén skall rensas och sparas till nyår eller annan festlighet. Biffar skall skäras till i stora maskinen och frysas in men det får bli på onsdag. Långdag väntar idag och mamma vill inte hålla på med köttet då magen varit i olag.

   Ha en bra tisdag du med, läste att du också laddar för långdag. Hoppas att paranteserna är på bra humör så går det lättare 🙂

   Kramiz

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: