RSS

Helgen över och en ny vecka väntar

18 Jan

Blev en tur till loppis idag då vi skulle försöka hitta lamporna vi såg förra gången, men de var sålda. Dock gjorde jag lite fynd 🙂 Bl a 4 st stora fina julmanschetter som mer passar som bordsdekorationer eller sätta ihop två och göra bollar av då det hade ”prassliga” grangrenar i sig. Dessa 4 kostade 25 kr/paret men det var julrea så jag fick alla 4 för 2 kronor 🙂 Ett sidobord i plåt med hjul för 75kr fick bli nytt skrivarbord här i köket. Blev kanonbra. Samt en STOR tvättkorg i trådkorg (ja ni vet, de smala bruna som de flätar av) för 50 kr. Mycket nöjd. Bilder kanske kommer i morgon. Orkar inte nu.

Även idag blev det administration men för egen del och det var vad som tog upp det mesta av dagen även igår. Årsmöten och stämmor på G i de föreningar/styrelser mamma och jag är med i så det är en del pyssel med alla papper samt att jag fixade ekonomin för veckan som var och uppdaterade deltagarlistorna.

Varit en bra helg, lugn och skön samt effektiv. Julen är i det närmaste borta i huset nu och vi fick hjälp av Jan i eftermiddag att få upp grejerna på vinden. Lätt att ta ner men att konka upp tunga kartonger upp för den träliga trappan är inte det lättaste så jag var hantlangare. Kollade även fällorna på vinden och det visade sig att de var tomma! Luspudlarna hade lyckats få ur fröna! Men nu så! Ha haaa! Så har jag gillrat i ost på piggarna i locket. Det knaprade i väggen i morse så det är besök och jakten fortgår 🙂 En döer litta mus låg blöt och glömd på stenplattorna så jag fick ta den på en spade och halka över gårdsplanen och kasta den bakom logen. Det är halt även med broddar på fötterna. Rena blankisen här på gårdsplanen.

Ny vecka väntar. Blir intressant har jag en känsla av 🙂 Måste försöka få tid hos frissan på fredag också när vi är klara med Zumban. Det börjar bli pälsmössa igen… Ogräs till hår att växa.

Hoppas att du har haft en bra helg! Svejs!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 18 januari, 2015 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Helgen över och en ny vecka väntar

 1. Jag

  19 januari, 2015 at 19:13

  Min jul ligger i högar och väntar på källaren. Kom på i morse att julkorten sitter kvar på hallväggen dock. Smart av dig att fynda julsaker nästan gratis, du har framförhållning!

   
  • Suttecity

   19 januari, 2015 at 20:35

   Gäller bara att komma ihåg att man köpt dem när det är dags att pynta nästa gång 🙂

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: