RSS

Nu börjar det landa

25 Feb

på jobbet i nya tänket och organisationen och jag kan fr o m nästa vecka ta ett par steg tillbaka och nu enbart vara administratör och det passar mig som hand i handske. Varit ett intensivt halvår men nu så skall det nog lugna ner sig lite och om inte annat är vi fler som kan ta tag i grejerna och det känns riktigt bra.

Snoken verkar inte vilja bli ren utan det fyller på sig men det skall väl ge med sig. Torr luft på jobbet gör att man blir torr i halsen så det är hostigt på dagarna men här hemma stillar det sig. De säger ju även att pollennivåerna börjar röra på sig så det är väl både och. Känns så.

Fick SMS att folket avgått från Västerås så de är väl här om ett par timmar. Hoppas kunna sluta tidigare i morgon så jag hinner se dem. Smulan har piggat på sig också även om hon är rosslig. Hoppas att hon orkar hänga med till Säfsen på fredag när de skall dit. Det tokregnade i morse och det är synd att det tagit så hårt på snön, men det finns kvar så gudsonen och lilla E hittar säkert snöfläckar som de kan ge järnet på om jag känner de två små energiknippena rätt 🙂 ♥

Stel i nacken över ”knölen” så det är lite motigt att vrida på skallen, men skall ta en paus på ”tuben” och försöka få rätt ryggen. Var ett tag sedan. Adios!

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 25 februari, 2015 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Nu börjar det landa

  1. Znogge

    26 februari, 2015 at 22:30

    Även här har snoken satt sig på tvären så jag tror att även bihålorna har blandat sig i leken. Men det ska väl släppa. Hoppas det blir en bra avslutning på arbetsveckan!

    Kram

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: