RSS

Äckelväder….

29 Mar

Igår var det VÅR och utejobb i goa solen. Idag….. +1,5 grader och…. snöyra…. fy och blä. Kallt som f*n ute så jag håller mig inne. Har två plåtar Dukan-chips/flingor på G och har blandat till två omgångar med Vaniljkex så lite nytta får det bli inomhus. Skall börja städa också. Ska bara… 🙂

Dagen bara försvinner då det är sommartid. Men det gjorde i alla fall så att jag sov till kl 0800 i morse. Närmare sovmorgon än så kommer jag inte. Har vaknat vi 4-snåret ett tag så det bör inte bli några problem att vakna i tid i morgon. Brukar inte få till det här med sommartiden i systemet och mår bäst under vintertiden. Bara att gilla läget och hänga med.

Gav mig på gasolgrillen igår också. Isch… vi slarvade även denna hösten med att inte ta in galler och diska av. Men nu jädrans är den ren och avbränd så det blev rena ångbadet under huven innan den torkade. Så gårdagen var väldigt effektiv och jag kände mig nöjd. Tur att jag tog allt igår för idag har man inte lust alls att vara ute.

Fotade lite igår, förvånad? 🙂 Solen låg mot söderfönstret i köket så lamporna speglade sig väldigt men jag fick en McEnroe på bild även denna gång. Han satt så där fint och precis när jag tog bilden bestämde den sig för att hacka i talgbollen och ja, den har inga problem med nacken i alla fall, that’s for sure 🙂 (Skärmklipp från mitt instagramkonto @suttecity)

blames

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 29 mars, 2015 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: