RSS

Slutade bättre

29 Mar

än det började – vad gäller vädret. Det var riktigt skönt ute även om det bara är 4-5 grader men solen bröt igenom lite i molngluggarna så det kändes lite mer vår i luften när jag var ute och fixade med propparna till motorvärmaren då vi skall iväg i morgon båda två.

Bakat 2 mjuka varianter av Dukanbröd och så två plåtar chips/flingor och två vaniljkexplåtar så nu är jag laddad för kommande vecka.

Letar som en galning efter mottagaren till headsetet men icke sa nicke. Var ute och rev runt i stugan och hittade den gamla svarta påsen jag fick från Radio Värmland när jag var med och sjöng i Café P4 för en herrans massa år sedan. Min radiodebut gudbevars 🙂 När jag stoppade ner saker i den så såg jag att i stor sett hela baksidan var borta…. djefla mushelvetet har gnagt hej vilt. Sedan var jag i byrålådan där jag har mina byxor som är för stora för tillfället och jodå, den har varit där och gnagt hål i de gamla gympabyxorna så de fick också gå i soporna. Bara svarta grejer verkar locka som bomaterial vad det verkar. Dock inga muslortar så jag såg inga fler spår efter den. I fällan har den inte gått så ut har den kommit. Men, ingen mottagare där heller. Nu är jag helt tom på idéer så jag har helt sonika börjat leta på nätet efter ett nytt set. Finns från 1500 kr och uppåt så jag skall testa om min röst räcker för utlärningen på tisdag, annars så köper jag ett nytt helt enkelt. Synd, men har man tur kanske sändaren fungerar med nya. Köper samma sort tänkte jag för den har fungerat kalas bra i gott och väl 12 år. Har bytt headsetet en gång då kabeln blev skavd och gick av men själva enheten har hållit så det har varit bra kvalitet. I vanliga fall när jag ser sakerna framför mig så finns de kvar och jag se den som en tunn OH.film för inre ögat. Elsladden är lindad runt den men jag har letat överallt så ja jag har slut på uppslag på vart leta. Ser inte något runt den heller så det är inga ledtrådar. Kan ju slå vad om att om jag köper en ny så kommer fanstyget att ligga där och flina mig i ansiktet.

Nåväl, vi laddar om för en ny vecka. Kiropraktorn i morgon och så linedance på tisdag. Håller tummarna att ländryggen fixar att jag dansar i mina skor med lite klack. Annars vete tusan hur jag skall lösa det här. Men kiropraktor finns ju som tur är och kanske kan programmera om det hele. Annars får det bli tack och hej till dansandet vad gäller kurskvällar. Tôli’t är det.

Svejs på er!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 29 mars, 2015 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Slutade bättre

 1. Znogge

  30 mars, 2015 at 09:36

  Då håller jag en tumme hårt för att ryggen ska klara av det. Många menar att liten klack faktiskt underlättar…

  Ha en bra start på veckan!

   
  • Suttecity

   30 mars, 2015 at 19:31

   I vanliga fall mår jag bäst med klack när jag dansar linedance men när det var som jäkligast fungerade det inte alls, men vi håller på tummen! Hoppas att du fick en bra dag. Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: