RSS

Då var man loss igen

30 Mar

I höftleden alltså. Han lyckades med det idag den gode kiropraktorn. Lite småspragg i nacken kvar men det var huvudsakligen höftleden som fick sig en duvning och känslan att gå med två lika långa ben och en höftled som rörde sig som den skulle när man gick var något jag saknat ett tag. Har ju lärt mig nu att veta när det är dags för åtgärd innan det smäller till på rejält. Kollade runt i anteckningar och det var i augusti 2013 det blev så jäkla illa. Otroligt att det gått över 1½ år. Mamma haltar vidare, han är inte klar med henne än. Mig vill han se igen först om 2-3 veckor. Så det byter ju att han är nöjd med resultatet.

Jobbet var rotigt idag och tålamodet kortades av rejält allt eftersom förmiddagen gick. Har svårt att låta vissa saker rinna av mig…. men kl 15 drog jag till kiropraktor och åkte hem direkt efter det.

Fixat listor inför morgondagen, ordnat matlådor för morgondagen och mojjat med lite hemsidor och annat smått och gott. En lugn måndagskväll. Ljust länge och solen smög faktiskt fram här för en timme sedan. Bara glad att det inte regnar.

Ser fram emot morgondagens danspremiär. 10 st nya har anmält sig och andra i grupperna har sagt att de skall komma och prova. Vi får se vart allt landar. Men nog vore det roligt om det blev ett gäng. Svejs på er!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 30 mars, 2015 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Då var man loss igen

 1. Jag

  31 mars, 2015 at 09:55

  Så skönt att det lossnade, hoppas att det håller sig så!

   
 2. Znogge

  1 april, 2015 at 10:44

  Så skönt att det lossnade! Hoppas verkligen det fortsätter så 🙂

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: