RSS

Så bidde det måndag

27 Apr

och idag kom jag iväg vid 1530-tiden så jag har hunnit köra två plåtar med de olika knäckevarianterna då jag inte orkade baka igår och nu är det vaniljkex på G. Som kroppen saknat Dukaninriktningen. Mår helt klart bäst av detta och kommer fortsätta. När jag kom hem så blandade jag till smeten när det stod och drog trädde jag hättan på huvudet och började dra slingor och det blev lagom med paus när det var dags att smeka ut på plåtarna och skjuts in i ugnen och sedan fortsätta med håret så nu är håret lite jämnare i färgen. Det blev flammigt tyckte jag när jag putsade då det inte var ”frisyrslingat” så det blev till att ta hand om den biten själv. Har ju gjort slingor själv i…. ja vad kan det bli… 20 år eller så? Jösses. Jag som bara är 25 😉

Sista dansträffen i morgon, sedan har jag ”normal”långa tisdagar. Skall bli skönt med lite paus. Väntar på besked om jag får hyra lokalen till hösten, så vi får se om det blir fortsättning. Billigaste stället att vara på i stan så det hänger på detta om jag fortsätter eller ej.

En bra dag och jag kände mig glad, helgen sitter kvar och det är bara att nynna lite discolåtar så var man på G igen 🙂 Uppstartsgruppen höll en på tårna hela dagen och flera elever som kom tillbaka för att ta fler behörigheter och det brukar vara blä-köriga dagar men nu hade vi fler i personalen så det underlättade rejält för mig, vilket jag tackar för. Fick även eloge från elever som varit med sedan jag anlände i oktober och varit med på resan så det värmde.

Fixat lite roligt från nätet, men det kan jag inte berätta om än då den som skall få det läser bloggen 😀
( Men Lisa, du kan ju antagligen gissa vad jag har gjort – med tanke på hur ofta jag tjatat på dig om det. Säg inget! 🙂 )

Nehej, dags att ta ut vaniljkexen ur ugnen. Doftar gott. Hoppas att hjärtskutten kan ha vänligheten att hålla fred på sig inatt så att man kan få sova och slippa vakna som i natt var och varannan timme. Var det inte pulsen som skuttade var det någon fågel eller annat djur som lät illa (hej hopp livet på landet). Sov som en liten gris i helgen så jag börjar misstänka att det kommer från nacken ändå. Skall ta och boka en tid igen för i morse tyckte ländryggen att jag varit trälig ett tag så det sved till men det släppte när jag gick upp för trapporna på jobbet då jag ju ser till att gå ”ordentligt” så att bäckenleden får jobba. Men en liten justering är på sin plats. Får se när jag får till detta. Alltid ä dä nôtt å done mä.

Annonser
 
3 kommentarer

Publicerat av på 27 april, 2015 i Vardagsinlägg

 

3 svar till “Så bidde det måndag

 1. Znogge

  28 april, 2015 at 06:54

  Trots att man har några år på nacken har jag aldrig tonat eller slingar mitt hår en enda gång. Så kanske börjar det bli dags att prova något nytt. Fast själv gör jag det inte!

  Kram och god morgon 🙂

   
  • Suttecity

   28 april, 2015 at 08:25

   Satt ofta slingmodell när jag var yngre. Håret blev tacksamt ljust. Nu är det 78 kr på ICA som gäller och eft alla år har man det i fingrarna och frissan undrade om jag gått hos någon annan frisör. Du gör mig arbetslös sa hon 🙂 . Tar det som godkänt resultat. Mitt hår växer så fort och klipps ofta och nu är det så mörkt så jag vill piffa upp det lite.

    
   • Znogge

    28 april, 2015 at 21:56

    Övning ger färdighet! Men du verkar ha ett tacksamt och bra hår 🙂

    Kram

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: