RSS

Lite ledigt

14 Maj

även för min del – och då menar jag att jag inte behöver åka in till kontoret. Skall jobba via VPN-kontot i morgon då det är slut på testveckorna och kontaktpersonerna skall få besked om det blir fortsättning eller inte.

Men idag är det röd dag och jag fick tid för besiktning av bilen och då jag hade gör-det-själv boken så klurade jag äntligen ut hur jag skulle få bort kåpan till skyltbelysningen. Var rätt att jag brutit sönder den spröda plasten men si, den klickade tillbaka på första försöket. Lite nöjd med mig själv är jag 🙂 Fixat spolarvätska och kollat övriga lampor, spänt fast säkerhetsbältena i baksätet och lagt fram varningstriangeln, så nu är det bara att hålla tummarna att lamporna håller tills det är dags. Brukar ALLTID vara någon som slocknar på vägen dit. Lagen om alltings jävlighet ni vet.

Igår när jag kom till jobbet och hade parkerat så skulle jag sätta foten på första trappsteget på stentrappan upp mot entrén. Jag brukar alltid ta höger fot först, men av någon anledning blev det vänster fot med lite vridning troligtvis. Sprakade till i vänsterhöften… djefligt onödigt och ont men det verkar vara musklerna/fästet som fått sig en smäll och inte att det har låst sig som det känns, men ont gör det likt förpinkat. Får ringa i morgon. Onödigt.

Idag är vi torrskodda igen efter tisdagens busväder. Var och käkade på nya thairestaurangen som är inhyst i gamla bageriet och åt lunch ihop med Gerd och mamma igår. Riktigt god buffé. Jag hängde med upp till Biggan och hon fick sina paket och jag hann sitta en liten stund innan jag var tvungen att fara tillbaka till jobbet.

Marknad i storbyn fredag/lördag. Mamma skall sälja lotter för PRO på fredagen så vi tar väl en tur. Lagom road av marknader men en liten sväng kan man väl ta. Verkar bli ok vad gäller vädret. Vi brukar ha Bygdegårdens dag/Motorträff den här torsdagen men vi bryter traditionen nu och siktar på sensommar/höst istället vad gäller Bygdegårdens dag.

Mamma kokar lingonsylt. Vi hittade två påsar till i frysen i stugan till hennes stora förtjusning. Själv är jag mer dragen till jordgubbssylt. Städning av lillstugan och friggan är på schemat denna helg. Den 29/5 är det tjejträff med nattgäster så det behöver fixas till. Mamma har klassträff på lördag. Rätt fränt att de håller kontakten fortfarande efter 62 år. 9:e träffen. De blir som de var när de ses. Alltid roligt att se dem och det har varit många glada träffar genom åren. Alla fyller 75 år i år. Några har fallit ifrån men det blir runt 16 st i år så runt 6 st har det minskat med och några har förhinder. De jag har kontakt med av mina högstadiekompisar är via facebook. Vi har haft en återträff med alla 9:or och det var väl 1996 eller i kroken runt för det var efter jag var med på Sikta och de som knappt sett åt en under högstadietiden blev såååå heeeej och duuu när vi sågs. Men det går bort för min del.

Nehej, dags att resa på sig och hålla igång höften. Ha en fin Kristiflygare!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 14 maj, 2015 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: