RSS

Knotten tycker i alla fall om en

18 Jun

så man får vara glad för det lilla. Dock är de liiiite väl närgångna så man kan liksom inte försvara sig mot dem. Förmåga att krypa in i öronen och ögonbrynen är också poppis. När man står med jordiga/gödsliga nävar så är det inte bara och klappa till heller liksom. Men inköpen från REA-vagnen på Blomsterlandet igår ihop med det som L hade med sig i sina blompåsar fått samplantering i en av de stora urnorna så det blir nog maffigt när det tar sig. Brukar bli bra. Älskar att botanisera i REA-blommorna då de ju allt som oftast tar sig och blommar om. Man börjar få tränat öga på att se om det finns hopp eller inte. Förberett plantering lite senare genom att öppna och blöta upp en blöja så den ligger i blöt nu och suger åt sig vätska så blandar vi den med lite kogödsel så skall bacopan få lite ”gôtt runt fôttera” Korgen den skall sitta i är inte så stor så det är bra att ha den där blandningen i då det samlar vätska.

Ledig idag alltså. Riktigt skönt och jag skall väl kolla mailen sedan. De ringer väl om det blir något akut. Det är en lugn period nu så det är lugn môse.

Missade ju ögongodiset som var här igår. Mamma och syrran var lite smått lyriska 🙂 Mamma skickade in förfrågan om fönsterbyte på en sida som samordnar och det skall bli 5 st offerter in alles och de här var först på tur. Han var väldigt bra att förklara och nu har vi lite att utgå ifrån och offerten kom samma eftermiddag. Visst kostar det men man får ju se på vinsten vad gäller energi och möjlighet att kunna tvätta fönstren utan att skaffa livförsäkring, typ. Återstår att se om övriga hör av sig. Vi hinner fundera på hur det skall se ut exteriört också. Då markiserna försvinner (kommer inte sakna dem ett smack) så blir det ju lite kalt på utsidan så jag vill gärna ha lite snickarglädjemodell på fönsterfodren. Sedan blir det invärtes persienner istället. Smidigt och framförallt tyst när det blåser. Fungerar i stugan så det kommer garanterat fungera även här inne i storstugan. Jag har tvåfärgade i stugan. Bruna på ena sidan och vita på andra så det blir mörkläggning och det stoppar värmen bra.

Lilla E och gudsonen har spelat Wii här och hej hopp vilken energi och ljudnivå 🙂 Smulan och guddottern chillar väl borta i Vita Huset då det var sin uppstigning misstänker jag. Själv har jag varit vaken många gånger i natt så det blev lite sovis och man blir lite tidsvilsen. Men mysigt att ha sällskap till frukost en vanlig torsdag. De åker hemåt efter lunch och då får det bli lite fix inför morgondagen. Det är visst Midsommar även om vädret  känns som en kylig dag i april. Men ändå rätt behaglig temp. Det är konstigt det där med hur man upplever gradantalet. 13 grader är jättevarmt på våren och nu är det kyligt. Ja vi är lite lustiga vi människor. Hi hi, ni skulle sett igår. Syrran kom med täckbyxor, mössa och tjockjackan och gudbarnens mamma L  barbent i sommarklänning 🙂 kontraster kan vi väl säga. Men syrran har sin EDS och är en redig frôslort.

Mamma ställde in grytan i ugnen igår när vi gick och lade oss och nu är dagens pulled beef klar. Mums. Långkok när det är som bäst.

Ja ni får ha en fortsatt bra torsdag därute.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 18 juni, 2015 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Knotten tycker i alla fall om en

 1. Znogge

  20 juni, 2015 at 20:35

  Hoppas er helg blev bra på alla via!

  Kram

   
  • Suttecity

   20 juni, 2015 at 20:37

   Tack. Ambitionen var god. Allt är dock relativt… inget jag tänker vädra i bloggvärlden el sociala medier… men efter regn kommer väl sol får vi väl skriva lite kryptiskt..

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: