RSS

Hur f*n tänker folk?

13 Jul

Latoxar finns det gott om och även blindstyren uppenbarligen och en kombo med dessa blir ju så man kan får spunk för mindre på folk.

Vi lastade ju fullt på kärran och i bilarna igår och tog en sväng till sopis idag och lämnade även in en hel del i Myrornas container. Där hade de ställt allt i öppningen och syrran och tjejen som jobbade på stationen tog ett röj och packade om så vi kunde få in våra saker. Kan ni bara gissa vad någon hade ställt dit? EN OTÖMD PORTA POTTI!! Ja men vad f*n ÄR det med folk??? Kan man bara komma på en sådan grej?? Inte ens kunna tömma och ta hand om sin egen skit. URK! Syrran då som älskar baciller och smaskigheter (allt så typ inte på denna sidan rymden) fick ta ena handtaget så de kunde ställa ut det. Vad personalen gjorde med den vete fåglarna.

Nu är vi i alla fall klara med stora utrensningen så det blir lite till loppis också innan vi är helt klara men det är ingen brådska. Syrran tog tjejerna med sig och for iväg för att plocka jordgubbar och lilla E for iväg och skulle hjälpa grannen att sätt staket så henne lär vi inte se på ett tag. Själv skall jag ta och gå ut och städa lite i trädgården så att det ser skapligt ut igen då det mesta ha blommat över och behöver klippas bort. Mamma haltar runt här då hon fått ont i ljumsken och mår bäst av att sitta still men jag är ju dotter till min mor så hon är helst igång hon med 🙂 Men jag har semester och det är sååå skönt att slippa pendla några veckor.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 13 juli, 2015 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: