RSS

Jisses vad det regnar

26 Jul

men har varit uppehåll och sol emellanåt här säger de. Själv for jag till träningslokalen i grannstaden vid 8-snåret i morse och kom hem igen vid 15-tiden. Drillade line dance-kollegor inför kommande grundkurser och de var nöjda och jag var varm och trött så det blev en bra dag.

Igår kom gudbarnen och deras mamma förbi då de skulle vidare till Rossö idag och det blev en mysig kväll med UNO-spel för vissa och jösses vilken volym och ”snälla” tillmälen det blev 🙂 De var kvar tills efter lunch och L och syrran var ute och spanade efter kantareller och detta mötte mig på bänken i tvättstugan när jag kom hem
Kantareller
blir mums det.

I Vita Huset är 15-åringen nu ägare av en EU-moppe som skall fraktas hem i morgon. Sedan är det AM-kortet som skall läsas in och köras upp för. Hon fyller 15 i oktober så det är strax dags. Det är meningen att lillasyrran skall ha moppen när det blir så dags för henne och de är ju 5 år isär så det blir perfekt det. Själv stuffade jag runt på en Cresent Compact 🙂 Men när vi visade henne den fick vi en ”skärp er”-blick så det var visst inte aktuellt ha ha.

När jag kom hem fixade jag lite på norra altanen och plötsligt ser jag i ögonvrån att det rör sig. Höll på att få hicka innan jag snabbt insåg att Mussman hade klämt in sig mellan en massa saker på bordet så jag fick röja lite så att han fick plats den lille godingen. Lugnt och skönt här verkar det som 🙂 ♥ Han har visst varit inne flera gånger här och pratat och stått i så han verkar vilja vara här.

musse

I morgon är det dags att återgå till konsultuppdraget. Känns så där men det blir roligt att träffa kollegorna. Och tjäna pengar förstås.

Spörres om kranen är tilltäppt i morgon men det lär väl bli mer regn. Dåligt väder gör ju återgången till arbete lite lättare på något sätt.

Hoppas att du har haft en bra helg på ditt håll.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 26 juli, 2015 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Jisses vad det regnar

 1. Znogge

  27 juli, 2015 at 13:08

  Jag hade en orange crescent compact och den var jag supernöjd med. Men sonen och yngsta fröken körde också EU-moppe. Andra tider nu insåg jag då…

  Kram

   
  • Suttecity

   27 juli, 2015 at 19:37

   Vår är guld/orange – man sitt jäkligt bra på dem. Blivit många mil här på skogsvägarna. Skulle nog inte våga köra som man gjorde då – men det var enda sättet att ta sig till kompisarna runt om här. Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: