RSS

Första dagen avklarad

27 Jul

och ja…. man gör det man skall, men jag kan inte riktigt påstå att glöden har återvänt. Men vi får se hur det blir med allt.

Då det inköptes nya fällbara nätta lätta stolar till kuvösen idag och nya nätta lätta stapelbara till norra altanen och en hel del annat som skulle till Vita Huset bidde det fullt i syrrans Volvo så jag fick åka till Jysk när jag jobbat klart och hämta våra saker. Vet hur det blir, man ställer upp det nya och de gamla blir ståendes så nu jäklar tänkte jag, skall allt fixas idag. Så, nya möblemanget placerat. Gamla stolarna förpassade till logen och alla dynor till stolarna är uppburna till friggan så länge tills vi vet var de skall hamna. Där ligger de torrt och blir inte smutsiga. Känns riktigt bra.

Smulan klippte gräsmattan åt oss i eftermiddag/kväll så nu är det fint tills amerikanarna och övriga kommer på släktfesten på fredag. Det är pappas kusin med make som kommer. Sist jag träffade dem var hemma hos dem i New York 1989 så vi kan inte säga att vi nöter på varandra direkt 🙂 Hennes bror och svägerska var ju här 2012 och de är på fejjan så de har vi lite mer kontakt med. Skall bli roligt att träffa övriga släktingar som kommer också. Man får passa på när tillfälle ges.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 27 juli, 2015 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: