RSS

Första semesterdagen

10 Aug

och härligt väder. Mamma och jag tog en stavpromenix efter frukost så att vi fick mjukstarta. Ryggen och tummen tycker väl att det är lite motigt men ryggen och hållningen rätar upp sig efter en stund och tummen förtränger jag så mycket jag bara kan. Sedan har jag pysslat med lite av varje, inga större projekt men det finns gott om grejer att plocka med. Fixat på norra altanen, bytt matta och lite annat, röjt bort en hel del. Syrran har provat lite olika bord så det blev lite att bära och ett av dem kommer tebax senare ikväll 🙂

Fick leverans till dörren av Budtjänst, service. Att killen klarar sig med så dålig svenska är otroligt. Men roligt att han fått sommarjobb. Sedan SMSade vi till rätt mobilnummer denna gång och si då kom snickaren på besök ett par timmar senare 🙂 De hjälper oss att riva ut golvet och försöker se vad som orsakar vätan. Att det skulle vara markfukt trodde han inte på. Det är i SutteCity vi är sa han, här är ju bara grus, väldigt svårt att tro att det skulle vara orsaken. När han tog en snabb titt på hur golvet ser ut så sa han att han mer trodde på avlopp eller huvudledningen. Tur som attan att jag tog äckeljobbet och torkade av det rödbruna ”dammet” som täckt golv och handfat mm. Gick åt en hel del tvättlappar och jädrar vad tät jag blev. Vet inte om det är svamp eller vad det är. Ringde OCAB så de ringer i morgon, vill ha svar på vad de hittade för ”gosaker” i odlingen så vi vet vad vi har att vänta oss.. Tänkte se om det kommer tillbaka, då är det något levande i alla fall. Sved i ögonen och näsan och jag blev tät. Vi fick även besök av Chrillan och Astrid så nu fick vi låna slipmusen av honom då vi inte hittar våran i garaget. Borta eller ”utlånad”, vet inte. Men nu skall vi förhoppningsvis få klart de förbaskade garderobsdörrarna och kunna städa ut garderoberna på damm.

Styrelse med bygdegårdsgänget och det blir fullt upp i höst. Hoppas det samlar mycket folk.

En bra första semesterdag, bara kollat jobbmailen ett par gånger 🙂 Men det var lugnt. Såg att de hotar med reng nästa vecka – bara så där!? Nåja, då får det blir annat, finns att göra inne och planera och träna in. //Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 10 augusti, 2015 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: