RSS

Halvtid

12 Aug

för första semesterveckan och idag började samtalen från jobbet droppa in 🙂 Men det är lugnt. Fixade lite betalningar då jag hade dosan med hem och så lite tips och svar på telefonen så det var inte särskilt betungande.

Fixat ute i trädgården och så kom de från tekniska hörselvården till bygdegården och skulle byta ut de trådlösa mikrofonerna som blir odugliga inom kort då 4G-frekvensen kommer slå ut de gamla. När det var klart for vi ner till storbyn då jag skulle lämna in min bil inför morgondagens service. När mamma kom och hämtade mig for vi upp en sväng till loppis men det var allt môe dret… men môcke gjejjer va dä. Vidare tillbaka till storbyn och PRO-lokalen så jag hjälpte mamma hämta grejerna till korvmojjen, sedan till Coop och jag hämtade ut klot-gasolgrillen och avslutade storbynsbesöket med att hämta ut gjutformarna på Preem då det kom  med annan leverantör. Effektivt och välplanerat 🙂

Nu lite småpyssel, bakar dukanknäcke så jag har till frukost och så planerar vi lite smått inför turen till Karlsborg i morgon. Ser verkligen fram att åka dit och hälsa på. Kom ju inte iväg något förra året. Hur många jag kan träffa återstår att se.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 12 augusti, 2015 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: