RSS

Bilen servad och klar

14 Aug

och lite mer väntar med bromsar och elproblemet som gör att jag har signalhorn lite när som, i stort sett bara när jag besiktigar den 🙂 Men ibland så får det kontakt så jag får väl fixa till det. När jag blinkar vänster så slocknar hela panelen ibland så man får dutta på spaken så kommer det igång. Peugeot i ett nötskal. Elsystemet är som det är och lamporna går i ett kör men peppar peppar så fungerar Biltemas longlife H7-lampor riktigt bra och jag har inte bytt alls lika ofta denna säsongen. Sparbössa är det inte med bil i alla fall. That’s for sure. Men verkstaden i storbyn är bra så jag kör vidare på dem.

Plockat ihop nya klotgasolgrillen och oj så smidig. Skall bli vid syrrans gasoltub då hon skrotat sin grill så jag behöver nog lite help med monteringen då jag aldrig gjort det. Kusinen kommer idag – så lägligt 🙂 Vi får rå om gudbarnen och båda deras paranteser denna helgen. Det gillas!

Kusinen och gudsonen cyklade öppet lopp på CykelVasan och är på väg. Fick denna bild via Facebook av guddottern – de ser oförskämt pigga ut tycker jag 🙂
PoPe

Själv skottade jag markfyll och singel idag i högarna och fixade till mellan plattorna och rabatten där vi går på västersidan. Det har sjunkit och ena markplattan låg öppen och snubbelrisken är ett faktum. Även markfyllet som låg vid plattorna och sluttade ner mot gräset hade sjunkit undan så jag krattade bort stora singelgruset och fyllde upp och lade på mer singel då det gärna gräver ner sig samt att jag sluttade trampstenen så att det inte blev snubbelkanter på. Spörres hur mycket som ligger kvar när de kör med traktorbladet i vinter. Men här och nu är det jämnt. Inte det snygga jag vill ha men det fungerar så länge. Har lite nya projekt så får vi se. Vi är stenrika på alla storlekar av varan så det hör liksom till samt att farfar har gjutit plattorna så det är roligt att återanvända grejerna.

Plattgang

Nej nu skall vi gå över till Vita Huset då bilen med kusinen och gudbarnen är på G från Mora – moderskapet anlände för ett par timmar sedan då hon for direkt hit. Uh vad môe vi har att prata om 🙂 Smulan har åkt till bästisen i storbyn. Det är festival i stan i morgon och David Guetta är på plats m flera så ni må tro att det är häftigt. Moster var väl lagom imponerad och ser mest allt elände som kan hända… De är ett gäng som är iväg och de brukar hålla ihop så vi får hålla tummarna att de får en bra kväll. För det priset för biljetten vore det väl skam om de inte bjuder på bra uppträdanden…

Ha en bra inledning på helgen! //Svejs!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 14 augusti, 2015 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Bilen servad och klar

 1. Znogge

  15 augusti, 2015 at 20:59

  Full rulle hos er som vanligt! Hoppas att alla har det riktigt trevligt 🙂

  Kram

   
  • Suttecity

   16 augusti, 2015 at 14:22

   Ja det blev över förväntan 🙂 Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: