RSS

Ytterligare en helt molnfri dag

19 Aug

sanslöst vilken skön dag! Kroppen sa hörru du ru nu tar vi det lugnt idag. Det var träningsvärk efter gårdagens behandling så det har varit småplock med blommorna och i första hand de två stora blomlådorna med alla penséer som behöver klippas bort utblommat i och det varvade jag med att skriva ut drygt 200 verksamhetskalendrar till PRO som skulle vara dubbelsidigt och så vek jag dem och kuverterade åt mamma. Styrelsen hade stämplat och satt frimärke på när de hade styrelsemöte så det blev klart i ett huj. Amigo väntade och väntade och väntade på att flocken skulle komma hem. När så lilla E kom springandes för att hämta honom rusade han ut med glada skall, tvärnitade när han fick syn på henne, sänkte huvudet och vände in igen 🙂 Han har lite svårt för lillmatte ibland då hon är så snabb och kommer farandes och så kan hon få för sig att bada honom också så han visade ganska tydligt vad han kände 🙂 Take it easy är liksom inte lilla E’s grej. Spontan och impulsiv som få. Men de har väldigt roligt emellanåt så helt bort i tok är hon inte.

Grillade fläskytterfilé på nya grillen jag köpte och det blev lika saftigt denna gång. Gänget var här och åt och det blev premiär för kvällsmaten på norraltanen. Den 19/8 – ja det är inte klokt. Men uh vilken skön kväll. Vattnat, dränkt amplar och varvade detta med att grilla. Är ju en sådan där männisch som gör allt samtidigt som ni nog märkt vid det här laget 🙂

Tog upp potatis i övre raden i landet och jädrar vad stora de blivit. Ny sort, vi minns inte riktigt vad vi satte var mer än Amandinerna som är de två sista raderna. Lite blöta blev omdömet så det blir nog till att steka dem som blev kvar.

I morgon börjar kidsen skolan igen. Lilla E börjar 4:an och Smulan 9:an. Madre mia vad tiden rusar. Kan ju säga att lilla gulliganen är en aningens mer entusiastisk än vad den stora är 🙂

Mamma har bakat rosenbröd på fm och vi passade på att ta en stavtur när degen jäste och ikväll har hon bakat havrekakor – utan russin – här i värmen. Tokfia. Men det är ju 75-årsdags på söndag så hon vill ha lite i frysen.

Jobbat liiiiiite och i morgon kommer betalningar på mailen så ett par timmar blir det nog totalt under de här veckorna så det har gått riktigt bra. Det är i alla fall skönt att slippa ha huvudkollen utan bara hoppa in via datorn funkar fint och man släpper det så fort man släppt tangentbordet.

Svejs!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 19 augusti, 2015 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Ytterligare en helt molnfri dag

 1. Znogge

  20 augusti, 2015 at 19:39

  Denna sommar har verkligen gått i raketfart men det är gott men lite sensommarvärme att njuta av. Grillat är alltid gott och ett säkert kort!

  Kram

   
  • Suttecity

   20 augusti, 2015 at 20:19

   Varit underbar vecka och sköna kvällar. Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: