RSS

En trevlig kväll

27 Sep

med mina systrar och mamsen blev det när vi åkte upp till Rämmens Bygdegård för att lyssna på Åsa Bergh och hennes fantastiskt skicklige man som spelar blås. Jag tappade hakan efter fikat då han tog fram en liten  PET-flaska med vatten och spelade ”Send in the clowns” – helt otroligt. Hade jag provat hade jag blåst upp vatten i näsan 🙂 Så det går uppenbarligen att spela på allt. Sedan hällde han upp vattnet och spelade på glaset och gjorde olika toner genom att vippa på glaset. De hade en sådan där maskin som spelar in och så kan de kompa sig själva liksom. Ja det går att göra mycket och Åsa har ju en pipa som heter duga. 5 år som Ulrika i Västergöhl i Kristina i Duvemåla och en massa andra saker så är hon en driven sångerska och en härlig skådespelerska.

Då Lena’s släkt är från grannorten och varit där mycket när hon var liten så blev det en trip down the memory lane och hennes mormor och morfar är begravda på kyrkogården intill bygdegården så letade vi runt lite innan vi hittade stenen och hon blev glad att få komma dit då det inte blivit av på många år.

På vägen hem kom hon på att marängsviss är ju gott och sagt och gjort så blev det stopp vid stora ICA-butiken på hemväg som hade öppet till kl 22 och ett race genom butiken och glatt samspråk med killen i kassan innan vi for hemåt igen.

Blev fullt hus på altanen och några mysiga timmar på Vita Huset’s altan/kuvös. Smulan tog en ”groupie” på oss – svåra ljusförhållanden men ett glatt gäng 🙂 ♥
Groupie

Fullmåne, kaffe sent på kvällen och så då sockerkicken av marängsvissen… tog en stund att somna och jösses vad jag har drömt knepigt. Men nu tar vi tag i söndagen. Strax iväg till Vita Huset igen då Lena och syrran fixar brunch kl 10. Får nog bli en stavpromenix innan. Kallt här idag, var nere på 0-an inatt.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 27 september, 2015 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “En trevlig kväll

  1. Znogge

    27 september, 2015 at 12:53

    Vilken trevlig och go’ kväll 🙂 Sviss är gott men ack så sött!

    Kram

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: