RSS

Året var

17 Okt

2000 – närmare bestämt 16/10. Smulan plockades ut på förmiddagen och jag blev moster för första gången.
NATTIS
så nu är hon 15 år…. fattar ingenting jag 🙂 Men hon växer upp till en vacker tjej som jag får äran att ha i livet och jag känner mig som extramamma då jag varit med hela vägen sedan hon var ett år och syrran blev ensam med henne. Rätt häftigt att man inte behöver föda en unge för att ta henne till sig. Jag tycker vi har ett speciellt band som jag är tacksam för. Vi diskuterar högt ibland med vi vet att vi har varandra även om vi kan bli förbannade, men det är väl som det skall med tonårstiden. Har jag hört 🙂

Idag minsann har jag kommit igång igen 🙂 Var på akupunktur igår och ja hon pillade väl på rätt punkter för jag har sovit som en stock hela natten och idag så har jag fått ihop 6500 steg bara av att ränna runt här på gården och städa undan blommor, vinternannat växthuset, städat norra altanen – jädrar vilken skillnad 🙂 Petuniorna och Bacoporna blommar för fullt, även om vi haft -3 grader så de har jag vattnat upp och hängt tillbaka, det är ju varma dagar så de hänger nog med några veckor till. Sjukt nöjd med dagen. Makalöst vackert och härligt väder, ja man kan inte bli annat än inspirerad Känns nästan som att jag är på banan igen, men mycket gnager – dock försöker jag trycka undan det ett tag. Den 28/10 har de höga tupparna på försäkringsbolaget möte och tar upp vårt klagomål så får vi se. Kan inget göra åt det innan dess så jag gömmer undan det ett tag. Den veckan blir det nog installation av fönstren också. Skall bli skönt när allt är avklarat och man vet vad som händer. Denna veckan som kommer får gärna vara över den med. Chefen drog till Lanzarote i fredagsmorse så jag har hand om ‘et till veckan. Får åka till Örebro på måndag på möte, och så har jag RGRM på onsdag och det blir säkert en massa strul som jag får rodda i. Men har jag klarat av 6 mån innan han råddade tag i tjänsten så skall jag väl överleva en vecka 🙂 Men jag är beredd på det mesta, vis av erfarenhet 🙂 Sagt det förut och säger det igen – har INGEN om helst lust, eller ork, att vara chef över någon annan än mig själv.

Men på tisdag skall jag tebax till kiropraktorn! Måste ändå säga att jag har en förhoppning av det kommer gå att få ordning på mig. Det var flera dagar på rad som det inte tog emot någonstans och var det lite motstånd så klonkade det till rätt snart och det var igång. Men lite låsningar har kommit tillbaka så en gång till behövs säkert. Sedan tror jag akupunkturen tar hand om mycket. Han skall även få göra en muskeltest (han är även kinesolog) så jag får se om Omega 3 kapslarna är OK. Tog en men jädrar vad röd jag var på halsen en stund efteråt och öronen var högröda så jag vågar inte ta någon mer innan han får kolla. Försökt med fiskoljan och den har magen sagt icke sa nicke till och det hissade lite med den här veganska alg-varianten. Ögonläkaren vill att jag provar för den är bra för oljan i ögonen – men det blir liksom moment 22 på ett sätt.. We’ll se.

Nu skall jag se vidare på ”Så mycket bättre” och sedan är det ju start för ”Downton Abbey” gudbevars!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 17 oktober, 2015 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: