RSS

Då var äntligen fönsterbytet igång

09 Nov

men oj så husvill man blev när man kom hem 🙂 Spörres vart allt hamnat men gulligt av syrran och Jan att hjälpa till att röja undan allt. Gubbarna kom på förmiddagen, blev sinkade då det saknades material men sedan gick det i ett huj och alla fyra fönstren i tvättstuga och kök är bytta, men det är inte helt tätat, hade väl önskat att det satts isolering så vi slipper gliporna då det inte är sommar ute direkt men jag brassar på med konvektorelementet och stängde dörren till kalla tvättstugan så blev det drägligt. Regnar och blåser så jag orkade inte gå upp och hämta extra elementen i friggan. De skulle sova över en valde att åka med hem till Säffle. Antar att de hinner klart i morgon med grovgörat och så blir det finlir med tätning och foder på onsdag. Verkar som om de blir 4 st även i morgon inkl produktchefen som var med hela dagen så det blir nog ingen utdragen historia. Känns som om det varit en krånglig beställning för honom 🙂

När jag kom hem var det tomt hål i väggen. Men innan de for hem vid 18-tiden var det insatt

window
Regn och höstrusk är inte optimalt och de var bra kalla innan de for hem. Men i morgon och framöver skall de bli lite sol så de får det lite drägligare att jobba. Vi är i valet och kvalet om de skall sätta tillbaka markiserna. Vi får klura på’t.

Spörres hur det blir i morgon, mamma är på vift men de får väl sköta sig själva. Blir intressant om det går att sova i sovrummet i morgon, damm och isolering.. bläääää men dundermaskinen gick för fullt här och jag ställde ner den på lägsta och tog bort slangen och då drar den in allt damm som fastnar i vattnet och blåser ut ren luft bakåt. Toppen. Blev stor skillnad. Städar så gärna bara det går att vara i rummet utan att det kliar i halsen och näsan blir täppt. Som sagt, skall bli skönt när det blir helg. Då skall här storstädas.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 9 november, 2015 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Då var äntligen fönsterbytet igång

  1. bibbipson

    12 november, 2015 at 13:47

    Skönt att få in fönstret innan vintern! 😉 Vi har frost här idag, innan har vi bara haft frost på natten.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: