RSS

En sömnig morgon

29 Nov

för båda två så vi kom upp sent. Själv hade jag en natt med orolig sömn, bedrövliga drömmar och jag tror banne mig jag var tröttare när jag gick upp än när jag gick och lade mig. Men det sover jag nog ikapp inatt hoppas jag. Blåst hårt så det ven om knutarna här. Lär bli värre i natt vid kustbanden, glad att jag inte skall ut med någon färja kan jag säga.

Förärade mig lite slingor så här första advent. Ljushuvud igen med andra ord 🙂

Fixade det sista för advent och skulle lätt byta kablaget på lamporna i söderfönstret. Så f*n heller. Två kablar som skall in i en strömbrytare.. pappa hade gjort en tjusig koppling tidigare med lödkolv så det satt fint. Hittade kolven och tråden efter en hel del letande, men som tur är har jag ju min lilla teknik med bilder som kommer upp – hjälp eller inte får ni tro på själva – så jag hamnade i rätt låda till slut. Tack för det. Men inte fanken blev det lättare för det. Tar ju ett tag att lära sig löda snyggt 🙂 Vid det här laget var sladdarna på väg ut genom dörren, men Krillan och Astrid kom så jag fixade hans hår och rafsade av ögonbrynen så han såg vägen ut igen 🙂 Han hjälpte mig men det tog sin runda tid även för honom. Lite mer tålamod än vad jag har. Så jag fixade andra kontakter så länge.

Mamma hade en högrev i ugnen typ hela dagen så vi fick mumsig pulled beef till kvällsmat och vi lade det i pitabröd med tillbehör. Uj så gôtt!

Hoppas att ni har haft en fin första advent. Här är nu pyntat och några få tomtar har kommit fram. Min nya favvo är den jag köpte på Biltema för någon vecka sedan, den får vara framme redan nu här på bänken. Blir så glad av den. JUL-staken är i bruk och första ljuset tänt. Ljuset syntes inte när jag skulle fota så ni får med och utan adventsbågen tänd 🙂 Manschetterna har vi inte hittat i lådorna ännu, men jag tycker den fungerar även utan. Trevlig kväll!

Advent1
Advent2

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 29 november, 2015 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “En sömnig morgon

  1. Znogge

    1 december, 2015 at 09:26

    Men åh, så gott! Tacksam mat som sköter sig nästan helt själv! Grattis till nya färgen 😀

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: