RSS

83 år

18 Dec

skulle han ha blivit idag min käre svåger Sven, pappa till Smulan. Buspôjken som var två år äldre än pappa men han var banne mig yngst av oss allihop i sinnet och liten och råstark var han och skinnet alltid modell pepparkaka. Vi har sagt det många gånger, familjelivet blev allt lite tråkigare när han försvann. Vi skrattar inte på samma sätt och det är sällan bus och upptåg.

Pappa och Sven var som Piff och Puff, Lång och Lerhalm och bästa kompisar. Môe bus hittade han på och det härliga skrattet och tjuten han gjorde – ja man hör dem än idag, lika väl som jag måste säga vissa kommentarer som pappa alltid sa, det hör liksom till 🙂

I januari är det 14 år sedan han bara gick och dog. Fanns inget fel, säkringen gick, akut hjärtdöd som de kallar det. Vuxenvarianten av plötslig spädbarnsdöd. Fattade ingenting och varför kan man liksom bara gå och dö om det inte är något fel?? Frågor man aldrig får svar på.

Saknar början av 90-talet måste jag säga när alla fanns kvar och familjen var komplett. Ja gulliganerna hade ju gärna ha fått vara med då också – men det var liksom goa år i livet. Saknar familjen.

Grattis på sig Svempa, hoppas att du hänger ihop med pappa där ni är nu och ni har säkert en räv bakom örat 🙂 ♥
pappa-Sven

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 18 december, 2015 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: