RSS

Nu är terminen över

18 Dec

och det var 23 damer idag på golvet. Ventilationen stod still.. phu och pust och attans rackarns bananer vad varmt det var uppe på scenen! Svetten rann och pannbandet var mer än överfullt. När vi var klara fick jag en julbukett och kuvert med present. Tusen tack! Väljer en svartvit bild då jag hade illskär färg i facet 🙂 Blomkvasten med de mest bedårande tvåfärgade gerbera och rosor och krysantemum får bli i färg.

Lena-Zumba-Gold Gerberabukett

När vi var klara och släppt av Aila så for vi till Välsviken och det blev storhandling på ICA. När vi var klara var klockan 12:45 och vårt blodsocker började dala betänkligt så vi köpte med oss varsin jultoast som de sålde i spelkassan. Väry gott! Satt som en smäck och det blir tidig middag i Vita Huset strax då de skall in och titta på Smulan som har första uppvisningen i poldance-julshowen med övriga kurskompisar. Lilla E stannar hemma med mormor och moster och vi skall väl försöka montera ihop pepparkakshuset kan jag tro.

Blir nog bort emot 9000 steg idag, till skillnad från de 2500 jag kan få ihop om jag ränner runt på jobbet och inte tar en extra promenix.

Nu är det julledigt på riktigt! Ha en go fredagskväll! Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 18 december, 2015 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: