RSS

Jahapp

02 Jan

då var snart lördagen över. Mörkret har lagt sig och vi timade hemfärden bra vad gäller mörkerkörningen. Vi for ner till stan vid 11-snåret och tog en sväng in på Willy’s och Rusta för diverse inköp. Paus var stängt så vi for till patienthotellet och käkade lunch och sedan var det dags att gå upp till avdelningen och hälsa på Biggan en stund. Hon var glad att se oss som vanligt och blev väldigt tacksam när vi hade med NWT inkl helgkryssset så hon har lite att pyssla med. Såg lite tröttare ut idag tycker jag men humöret är glatt och timmen gick fort innan vi kramade hej och for hemåt.

Snön har fallit så nu är det några cm här och det räcker gott if you ask me. Vitt och lagom mycket för att skydda växterna när kylan kommer.

Vi har fikat här precis och lyssnar på Lördag med Lisa på webben då vi sov bort den timmen i morse innan Ring så spelar vi. Lite lagom sysselsättning. Mamma löser krysset och jag pysslar med loggorna på PRO så de har tagit bort sina ”klossar” så det är lite fix med mallar och annat.

Funderat lite på vad man skall rikta in sig på i år och några beslut har jag fattat – så får vi se om det blir som jag vill. Första kvartalet blir förberedelser/avslut så får vi ta tag i grejerna kvartal 2 och sedan raka spåret. Hoppas jag. Väntat nog länge nu.

Bjuder på ett par bilder av hårbollen från gårdagen som avslut. Han smööög sig upp och satte tassarna på bordet och hittade något att äta på duken – men han hade lite svårt att bestämma sig om det var gott eller inte 🙂 Tungan for ut och in 🙂
2016-01-01-Amigo-tungan
Sedan satt han där och bara var så vacker som han kan vara ♥

2016-01-01-Amigo
Svejs!

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 2 januari, 2016 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Jahapp

  1. Znogge

    3 januari, 2016 at 12:43

    Han är ju bara för underbar er lilla hårboll!

    Kram och ha en fin söndag 😀

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: