RSS

Inte gjort ett dugg

06 Jan

idag mer än lite småplock och så roat mig med lite layoutjobb i datorn. Var utanför dörren en kort sväng först vid 16:30 och var in i stugan och tog bort julstjärnan och adventsljusstakarna så de vanliga lamporna är på plats idag. +5 grader där inne så jag fick öka lite på elementet. Badrumsfönstret går ej att stänga då det ”svällt” till sig i fuktiga luften under hösten när det stod på glänt och jag och kusinen försökte få igen det men icke. Gamla träfönster lever eget liv så det är lite öppet där och inget golv som bekant och då kommer det in kyla. Ingen fara på taket då vi har vinterförvaring av blommorna där så det skall inte vara så varmt, men över 5 grader vill jag ha. Kan ju täta dörren men ja, orka liksom.. Skulle behöva sätta ny P-list på vår entrédörr också för det kommer in kyla där med kände jag. Dock inget jag känner för i den här kylan.. svårt att få listen att samarbeta också.

Det är ju modiga -18 grader här och har varit några dygn så det kyler av snabbt. Vackert som busen men ack så kallt. Lille Amigo gick på tre ben växelvis på promenaderna så det är inte bra för små tassar det här. Men man får gilla läget och de lovar ju mildare väder på fredag men si då tänker jag vara hemma. Bara jobb i morgon och direkt hem efter infoträffen kl 14. Kort och bra vecka och det kommer kännas som måndag i morgon efter två dagar hemma. Dagvilsen är bara förnamnet. Men välkomna lediga dagar. Många skall tillbaka till jobbet i morgon så det lär bli fler medtrafikanter när man skall in i morgon.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 6 januari, 2016 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Inte gjort ett dugg

 1. Znogge

  6 januari, 2016 at 20:30

  Ja, det är nog många som börjar i morgon så jag ska verkligen se till att vara ute i god tid 😀 Dessutom är det lite småhalt och jag vill inte riskera att hamna i tidsnöd…

  Kram och god kväll!

   
  • Suttecity

   6 januari, 2016 at 20:48

   Bara man väl orkar upp…. ☺ Lycka till med omstarten och drive safe!! Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: