RSS

Det tar på energin

15 Jan

att besöka Birgits lägenhet… men nu är hela kylen tömd och avstängd och jag hittade alla fotografier som hon sagt att hon vill att vi tar hand om så att de inte far vind för våg. Tog med posten och tog undan tidningar mm så att det inte ligger innanför dörren. Då vi inte har juridisk rätt på grejerna kan vi inte säga upp abonnemang eller göra adressändringar än så vi får väl åka dit med jämna mellanrum. Åker alltid minst två. Hoppas att det blir klart med en jurist som kan tolka det hela så vi vet hur banan ligger. Lilla Biggan, ville aldrig vara till besvär, men lite bökigt är det allt nu när hon inte är kvar.

Har ju flyttat med telefonen till oss och när vi kollade ett 08-nr som ringt såg vi att det var hennes äldsta väninna från barndomen som bor uppe i Solna så nu har mamma ringt och berättat. Inget roligt samtal. 95 års vänskap är mer än en lång tid.

Men innan dess var det dags att starta upp terminen och med mig var vi 27 st damer som kämpade i värmen. Jösses vad svettiga vi blev, men SÅ skönt att komma igång. Älskar det här gänget. Till höstterminen är det 5 år sedan jag började träna med dem. Fick välta oss ur bilen när vi väl kom hem men det var det värt 🙂 Det känns att jag fått till ett program som tar bra på muskelgrupperna. Efter Zumban körde vi hem Aila och for vidare mötte vi upp Gerd för lunch och därefter till lägenheten, bolaget och ICA innan vi for hemåt. När vi var vid mejeridisken blev vi ståendes och båda tappade ”trôken” på samma gång tror jag 🙂 Men vi blev klara till slut och for hemåt.

Ikväll får vi spontant besök från Västerås då guddottern och henne mamma skrev igår och undrade om det var ok att de kommer på besök. JA sa vi. Syrran har tjejträff och Smulan åker till böjfränden men de kommer tebax i morgon så då blir det huset fullt med matgäster. Härligt! Bra med kurir så kan moster och morbror få sina dricksglas som jag köpte åt dem på Röda Korset.

Så nu tar vi helg, blir en bra sådan har jag på känns. Svejs!

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 15 januari, 2016 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Det tar på energin

 1. Znogge

  16 januari, 2016 at 10:59

  Allt blir väldigt komplicerat när man inte har någon juridisk rätt. Även med en sådan är det verkligen inte helt lätt. Alltid var det något som krånglade men äntligen är mammas bouppteckning klar. Nu väntar vi bara på att den registreras…

  Vilket härligt gäng! Roligt när det blir så många 😀

  Kram

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: