RSS

Jonas tryckte

28 Jan

nästan in gaveln och lyfte taket i morse. Vaknade en stund innan klockan drog igång av ett jäkla knak. Enl YR var det 11 m/s och det var garanterat mer i sydvästliga vindilarna som kom. Regn på det. Tjolahopp. Han är en vresig typ. Men det hade nästan gett sig när jag skulle ut till bilen. Fick bildörren tebax i ett huj när jag öppnade den efter att ha parkerat på jobbet. Snacka på motvind innan man kom fram till ytterdörren. De utlovar mer uvär – en Tor som skall ryta på rejält natt till lördag. Spörres. Bara glad om strömmen håller sig igång.

Fulla rullen på jobbet och mycket klia sig i planeringsskallen nu, SÅ skönt att slippa vara ytterst ansvarig kan jag säga. RegC var på plats idag så det blir intressant att höra hur det löstes när vi är tillbaka på måndag.

Kl 15:30 vinkade jag tack och hej för den här veckan och for ner till Brigadmuséet och inväntade mamma som kom med bussen. Kl 17 drog distriktsmötet igång och strax före 20.00 var vi klara. Något mör i skallen… Skönt med resesällskap hem.

Nu lite TV, i morgon är det Zumba Gold och träff med juristen som skall ha pappren för tolkning och fix med dödsboet. Skall bli skönt när vi kan släppa allt och framförallt när begravningen är över nästa torsdag. Blir skönt att slippa åka upp i den tomma lägenheten. Det blir så definitivt när man är där. Ev får vi väl åka upp och kolla om det kommit någon post.

Nu lite Renées brygga. Over and out

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 28 januari, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: