RSS

Borde väl ha stannat hemma

05 Feb

idag och kurerat mig, men som egenföretagare och ensam om grejerna fick det blir till att pillra upp systemet så att man klarade av timmen mellan 10-11 och dagens Zumba Gold-klass. Hade det känts så här igår eftermiddag hade man kanske kunnat få tag på alla men det var en på tok för stor apparat att dra igång och att få dit dem och meddela med en lapp på dörren kändes inte riktigt rätt mot dem heller. Men inte fanken var det mycket överskottsenergi inte.. men nu är det klart och det blir till att kurera sig. Blir så illa tät på kvällarna men försöker att hålla bihålorna fria med olika mediciner. Hittade en burk med gamla toppenpillret Rinexin så de får göra sitt. Brukar använda Sinova men det har inte gett så bra resultat med dem för bihålorna. Vet inte riktigt om jag tål blomsorterna den är gjord på så det kan ju hända att de gör mig tätare. Att behöva äta allergitablett för att den skall verka känns lite övermedicinering så vi kör med Rinexin. Den fixade förmiddagen i alla fall. Lite förvånad över att jag kunde sova så bra inatt. Men attans vad jag frös när jag kröp ner för natten. Tur att man har värmefilten. Den fick allt vara på så den slog av sig under natten.

Morbror har fått upp de nya takarmaturerna i köket – hej hopp, nu blev det betydligt ljusare! Tur också för det var en elkabel som varit lite för varm och innan vi hade hittat det om jordfelsbrytaren börjat slå av… de har hängt där sedan 1994 och det vi har gjort är att byta lysrör och städat kuporna, man tar ju inte och inspekterar elektroniken liksom. Även hyllorna på kontoret är nu säkrade med expanderskruv. Så denna helgen blir det till att röja och städa. Vila var det väl tänkt men att sitta på rumpan och plocka i grejer orkar jag nog. Gott att få hjälp i alla fall. Förutsättningarna för att få ordning har stärkts rejält.

Trevligt mail om jobbet gör att man kan börja andas lite mer normalt igen och se framtiden an. Förhoppningsvis kan man snart gå vidare med nya uppdrag. Skall vara med och sätta nya skeppet i sjön hos dem så får vi se om det klarar sig utan mig 🙂 Med tanke på att jag skulle ha slutat i mars i fjol så tillåter jag mig att vara lite skeptisk på tidsaspekten 🙂 Men ambitionen är god – från båda håll 🙂

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 5 februari, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: