RSS

Effektiva även söndag

21 Feb

och jädrans vad papper det blev att strimla! Vi har plockat och rensat nästan hela dagen och nu börjar det bli lite ordning på torpet ute på kontoret vad gäller osorterade lådor och påsar. Lilla E har strimlat en stor sopsäck full m papper men det syntes knappt på högen… Tråkjobb men vi fick undan massor. Känns skönt när det är klart. Bott in oss i gamla skrivbordet och även där hade ju pappa sparat jämt hur mycket saker som helst. Men nu är det utrensat.

Tog även tag i detta med våran skog och mailade de som tagit över de som hade hand om avverkningen vi gjorde 2009. Så får vi se om våra ? blir !

Jag skickade mail till persienngubben då vi inget hört och nu är det svar här att han kommer på torsdag kl 08:30. Skönt att kunna dra ner i köket för solen är skarp. Och uj vad dammet syns väl 🙂 Sagt det förut och gör det igen; Solen är en redig skvallerkäring 🙂

Solen sken men som sagt, vi var inne och plockade och plockad och plockade igen. Parallellt har jag bakat 4 plåtar med Dukanknäcke och kex så nu är det påfyllt.

Mamma bjöd på god mat här ikväll och vi tog oss ett glas rött för det kände vi oss värda efter dagens värv. Pang sa det så hade hon lyckats slå till glaset av gammal tunn modell och krasch i bitar och rödvin överallt bland burkar och porslin… var inte allt för längesedan hon lyckades slå omkull ett litet fotglas med portvin i och det kan jag säga att 2 msk rödvin blir vådligt mycket när det kommer ut bland datorer, kablar och annat man har på köksbordet och portvin är kleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetigt… och tar sig in överallt. Så nu får hon helt sonika börja använda gamla blodgivarglasen med låg fot. Säkrast ♥ 🙂

Jaha, det var den helgen det. Fullmåne är det och blir det klart väder lär den lysa en i ögonen vid 2-tiden. Hoppas att det blir lite mer stillsamma drömmar när den vandrar vidare för den här gången.

Vi laddar om för ny vecka! Kursstart i morgon… bävar… men kollegan som har hand om det är det ordning på det känns bra. Sista veckan med trion sedan blir det konstigt fr o m 1/3. Men var sak har sin tid. Svejs!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 21 februari, 2016 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Effektiva även söndag

 1. Znogge

  22 februari, 2016 at 10:26

  Så skönt att få ordning bland gamla papper för allt kan man trots inte spara. Men det gäller liksom att komma till skott…

  Kram

   
  • Suttecity

   22 februari, 2016 at 18:49

   Ja det blir gärna lite övermäktigt men nu har vi försökt varit systematiska. Bara man väl kommer igång så 🙂

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: