RSS

Fick sova

08 Mar

i alla fall och starka tabletten gjorde sitt och idag känns det mest när man skrattar eller skall försöka äta något som kräver att man öppnar käften rejält 🙂 Blivit bättre under dagen men öm är man, jösses.

Det blev alltså tre metoder som de provade för att kunna bedöva igår. Först den vanliga, med två ampuller och tre djupa stick. Skakade när jag gick ut och fick vänta i väntrummet så det fick värka 15-20 min och de hann med en patient emellan. Gick ju sådär.. provade borra – icke! Då frågade han efter en annan grej som var på någon portabel maskin. De konstaterade att INGEN visste hur den fungerade men de läste bruksanvisningen och ”provade” sig fram…. 6 stick… fy fan vad det smakade illa… sugen på = kallt på tandhalsen med hålet… hallå! Sluta! Väntade, provborr.. NÄJ! Då väntade vi ett tag till tills instrumentet de väntade på skulle bli färdigdiskat. Nu stack han säkert 6 ggr till runt tanden men fick inte tag på nerven och där gav han upp, efter att ha provborrat igen, men konstaterade snabbt att icke. Så det var en pärs. Andas lugnt sa han – ja men visst sörru… phu. Bävar för måndagen och hoppas att det ömma hinner lägga sig. Kommer knapra ipren/panodil så det är bedövat kan jag lova och kanske man tål lite mer om utifall att det inte tar ordentligt. Skall man peta ut tanden vill man ju appesut att det är bedövat… fy fan.. blir säkert krångel, med min tur..Dock är det stor skillnad med provisoriska lagningen på plats och man kan dricka kallt igen även om jag undviker att tugga på den sidan som sagt. Sticker i ansiktet men jag hoppas det är nacken som krånglar. Har känt av det innan och att ligga där som en sprättbåge gör ju inte nacken mindre krånglig.

Dagen har gått i 180 och stressigt var det då jag måste åka kl 13:30. Make till dag att rusa. Tur att jag har C som hjälpreda, han hjälper mig mycket och konstaterade idag att han börjar förstå vad jag menar när jag säger att det är körigt att hinna med 🙂 Att jag hade det så här på jobbet även  igår gjorde ju inte avslappningen lättare hos tandis heller… på måndag är jag hemma innan jag skall iväg så då kanske det blir bättre förutsättningar.

RGRM-gänget hade sista träffen idag och de hade en bättre dag så vi körde samma program som förra gången och de hängde med bra. Nu blir det uppehåll på obestämd tid och jag hoppas jag har det lite lugnare omkring mig än det är nu för jag är inte riktigt ”där” känner jag när jag står och leder. Men jag får ju nytta av det så helt fel är det inte.

Fick lamporna från Jotex idag. 40%  rabatt. Perfekt 🙂 Ny lampa i köksfönstret och den gamla fick flytta in i tväggstugefönstret. Fotlampan där får flytta in i garderoben ett tag. Nya till mitt rum men jag måste fixa en skarvkontakt till fönsteruttaget. Har i stugan men den vill jag ha där. Tog samma som i stugan men vita. Blir nog bra. Fick även paketet med kontaktfilmerna med olika struktur – mosaik, marmor, mörkt trä och sten samt ett nytt insynsskydd som skall sättas på badrumsfönstret i stugan när det blir dags. Farlig hemsida 🙂 http://www.paxlux.se/  frostade blommorna till insynskydd och rullarna för 99 kr var det jag köpte denna gången. Skall fixa till några gamla piedistaler och även fixa en skiva till mitt symaskinsunderrede. Läääängtar till våren! Måste fixa arbetsbänk i garaget också så jag kan hållas där. Pysselsugen!!

Ja det var den tisdagen det. Börjar klippa i ögonen här men måste se Badhotellet innan det är dags att nanna kudden. Svejs!

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 8 mars, 2016 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Fick sova

  1. Jag

    9 mars, 2016 at 11:12

    Skönt att det gick att sova, du behövde få koppla av efter den persen. Nu får det bara fungera nästa gång!
    Kram

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: