RSS

Livet efter påsk

10 Mar

ser jag fram emot. Pratat med RegC länge och väl idag och jag får lite fria tyglar vad gäller arbetstid och efter påsk kommer jag införa 3 dagarsvecka på plats på jobbet och göra övrigt hemifrån. Fasen vad gôtt. Sedan när det trappar ner på eleverna kan jag gå över till mer hemarbete. Känns SÅ mycket bättre ikväll. En full vecka till sedan blir det långhelger.

Två personer i min närhet är det som stöttat mig fullt ut nu när jag vill trappa ner. Två… resten verkar mest oroa sig för att jag aldrig mer kommer få in någon försörjning… tack för omtanken men lite tilltro vore inte dumt.. Nu skall jag inte sluta helt utan trappa ner, i min värld och tilltro så kommer det nya uppdrag. Att vara kvar och må dåligt och känna att all ork och energi försvinner och inget är roligt längre vare sig på eller utanför jobbet är inte ett alternativ för mig. Så får det väl tyckas att jag är otacksam och oansvarig. Det är era problem. Inte mitt. Ibland måste man avsluta vissa saker för att nya saker skall få plats i livet. De som varit med mig på vägen borde känna mig vid det här laget och pusha. Inte trycka ner och lite lätt idiotförklara. Vore tråkigt att behöva välja bort vissa personer, men som det känns nu så är det läge. Blir lite komplicerat med vissa men man får göra det så smidigt som möjligt. Klart som korvspad att man vill ha försörjning, det är ju min ambition det med, men ledighet behövs. Satsa på mig själv ett tag och fylla på batterierna för att orka gå ur sängen. Det ÄR verkligen på den nivån. Så nu får det bli så här. Like it or not.

Nästa vecka skall jag till optikern. Hon är specialiserad på udda synfel och hon sa att vi kan försöka hitta en gyllene medelväg tills ögat läkt ut. Jag ser ju dubbelt och att titta nära.. då får man ta av sig glasögonen. Blivit bra mycket sämre med dessa gamla glasögon sedan de verksamma dropparna gjort jobbet så jag tror det är för starka helt enkelt. Blir det lite bättre är det gott nog.

Så nästa vecka kanske man får ordning på gadden och ögonen. Lördagen ser jag fram emot, då blir det Göteborg och Orup på Rondo. Whoop! 🙂

Nu tar jag helgen. Zumba Gold i morgon och även klippning på eftermiddagen. Satans vad skönt det skall bli att få frisyr igen. Ser ut som ett murmeldjur i håret.

Svejs på er!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 10 mars, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: