RSS

Varför

13 Mar

har söndagarna kortare timmar än övriga dagar? skrev en Zumbakollega på sin FB-status idag och det är verkligen en fråga man kan undra över. Helgerna går vådligt fort. Idag har det inte blivit så mycket gjort eller rundtravat som igår, ligger ”back” 5000 steg. Tog med hunden ut men vi kom inte längre än till uthusen för där slog han ner baken och stenvägrade att gå vidare. Jag trugade och försökte dra lite i kopplet men han bara blängde och satt kvar. Han gick till slut med på att gå runt uthusen i alla fall åt andra hållet så liten promenad blev det. Sedan satte han sig igen och ignorerade mig totalt men då tröttnade och gick in så han fick vackert följa med. Han är verkligen orolig nu när syrran varit borta ett par dagar och Jan for till sommarstugan så han väntar och väntar på att flocken skall bli komplett. Eller åtminstone att syrran kommer hem. Är man bäbis så är man. Men de har ju sitt flockbeteende så det är som det är. Ullaredshelgen är över nu och hon är väl hemma om en stund. De tog en släpkärra med lock denna gång så det är väl än mer påsar med hem misstänker jag. Di tôsera kan shoppa di 🙂

Årsmötet avlöpte rätt så snabbt och jag fotade lite åt dem och har fixat bilderna nu. Trevlig pratstund med ordförande för mötet vid fikat och vi pratade lite tekniska lösningar på diverse saker och mobiler. Beundrade köket som blev fixat för ett par år sedan. Har inte varit där på evigheter så jag har aldrig sett det på plats, bara på bild. Oj så fint och stor skillnad. Bra kök är A och O i samlingslokaler. Tänk om mamsen hade fått som hon ville när de renoverade bygdegården hemma… men på den tiden var det trögbjutt i att tänka utanför boxen hos några så det blev lite mindre och begränsat än vad som kunde ha varit.

Mello igår då. Frans låt gillar jag, men gillar många av de andra också och vissa är direkt no no. Man har redan tröttnat på dem när de rullar på radion. Men jag gillade mellanakterna. Älskar Gardell och Måns och ungarna var ett mäktigt nummer och medleyt gillade jag stenhårt. Kunde ju alla låtar 🙂 Vi slog på SVT24 och hade teckentolkarna och när Samir o Viktor drog av sig tröjan gjorde tolkaren likadant och Lilla E höll på att svimma – men herreguuud! utbrast hon 🙂 Vad göööör han??? 🙂 När det var klart med låten sa hon – han var ju snygg ju! Hi  hi. Sötisen. Sedan teckentolkade hon resten av kvällen. Snappar upp allt det lilla läskpappret ♥ Ja han gjorde in ont att titta på. Vissa har ju 6-pack men han hade nog 12-pack 🙂 Hade blivit en helt annan effekt om det varit en rundlagd tolkare ha ha. Men bäst är Daniel Norberg med sina parodier på Youtube 🙂 De texterna sätter sig, smått genial den pôjken.

Jahapp, då laddar vi om för morgondagen då… wish me luck…

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 13 mars, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: